2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید ازم کلاهبرداری شده هر کس چاره ی ، کاری میدونه بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 10468 بازدید | 82 پست

[QUOTE=237668447]نمیدونم چرا اینقد بی عقلی کردم شانس آوردم همه حساب و برداشت نکرد،خدا کنه فردا برم درست بشه   

اینترنت بانک داری؟

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
اگر شماره کاراشو داری برو بانک آینده بگو لرم کلاهبرداری سده با این شمارا حساب . هر چند اول برو پلیس ...

فردا حتما بانک و پلیس میرم هرچند میدونم اینقد حرفه ای هستند که گیرم نمیاد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم با دست خودم کارت بکارت کردم،بنظرت برم پلیس فتا گیرم میاد،دارم سکته میکنم پول مردم دستم بود &nbs ...

امیدت به خدا باشه عموی من که پیداش کرد پول عموم و همه ی اونایی که ازش کلاه برداری کرد رو ازش گرفتن

امیدت به خدا باشه عموی من که پیداش کرد پول عموم و همه ی اونایی که ازش کلاه برداری کرد رو ازش گرفتن

خیلی طول کشید تا پیداش کردن؟پول مردم بود دستم اگه از خودم بود هیچی ، فردا پولشو میخواد نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم

خیلی طول کشید تا پیداش کردن؟پول مردم بود دستم اگه از خودم بود هیچی ، فردا پولشو میخواد نمیدونم چه خا ...

فکر کنم کمتر یکماه، انشالله پیدا میکنی، شماره کارتشم داری برو ببین چیکار میکنی

ن صاحب حسابی ک پول ب حسابش رفته خودش باید بیاد پول رو برگردونه بانک کاری نمیکنه با از ی وکیل مشاوره ...

سلام شاید شماره حسابم ی بدبختی باش مثل من ک به حسابش پول واریز شد .ب حساب خودشون ک مستقیم نمیرنن ک