2777
2789

خانوما من میخام موهامو شرابی کنم اما میگن حتما باید قبلش دکلره کنی سوالم اینه بدون دکلره ام میشه رنگ کرد یا حتما باید دکلره کنم😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرابی رومعمولا زمستون و روزهای برفی میزان. الان که هوا داغه. اصلا مناسب فصل نیست. در ثانی زود رنگش میره و قهوه ای میشه. و اینکه بایدپوست صورتت خیلی روشن باشه و اصلا هم لک و جوش نداشته باشه. در غیر این صورت خیلی زشت میشه. برای موهای صاف خوبه. روی موهای وز بد دیده میشه.و بایدموی سالم وپری داشته باشی. اگه کم پشت باشه خوب نمیشه و پوست سر خیلی نمایان میشه

اگه بخای رنگ پیشنهاد بدی چه رنگیو پیشنهاد میکنی گلم؟

اول اینکه اگه کسی موی سفید نداره رنگ نکنه. چون واقعا رنگ مو رو داغون می کنه و دیگه مو مثل اولش نمیشه.

ولی حالا می خواد تنوع داشته باشه. یه رنگ طبیعی نهایت شماره 6 و 7 چون رنگهای خیییییییییییلی روشن اصلا به آسیایی و ایرانی نمیاد و خیلی هم مصنوعیه. و اینکه رنگی که تن زیتونی نداره. چون زیتونی خیلی آدم شکسته و خسته و پیر نشون میده و بشاشیت صورت رو میگیره.