2777
2789
عنوان

چرا نمی تونم بابامو ببخشم؟

397 بازدید | 25 پست

خدا رحمتش کنه دستش از دنیا کوتاهه .اما  چه کنم که هر جا مشکل پیدا میکنم ریشه اش بر میگرده به بابام.

اعتقادی به خدا و دین و اون دنیا نداشت اما مادرمو که یه زن مذهبی بود انتخاب کرد چون میگفت مذهبی ها سالم هستن.

بماند مه بین دوتا اعتقاد که زمین تا اسمون فرق داستن بزرگ شدم بین کشمکش دین و بی دین.

اهل محبت نبود و خشن و دیکتاتور منم عقده محبت داشتم و اینکه خودم برای خودم تصمبم بگیرم.

خواستگار خونه راه نمیداد چون معتقد بود یکی میده و دوتا برمیگرده.

دری به تخته خورد گذاشت خواستگار بیاد کل مهمون ها اومدن ولی بابام یا دفعه قهر کرد رفت.دوباره قبول کرد ولی موقع عقد عقد نامه امضا نکرد.

جهاز اصلا نپرسید چه جوری داره جور میشه .

اه خیلی دوران بدی بود .بچگیام هم بدتر بود چون مدام گیر میداد به هر چیزی روزی دوبار حداقل داد و هوار راه میینداخت سر موضوعات بی اهمین مثلا چرا من دوتا خودکار ابی دارم یکیش اضافه هست.چرا برادرم روزنامه خرید نداد اول اون بخونه.رفت و امد هم که نمیکرد .

کسی انتخاب کردم که با محبت بود و اهل رفت و امد و خانواده مومن داشت همونی بود که میخواستم.اما نمی دونم چرا نقش بازی کرده بود؟دقیقا یه ادم دیکتاتور بی محبت که به زور با خانوادا خودش هم رفت امد میکنه.

چرا خودشو خوب جلو داد چرا اینم شد عین بابام.

حالا خودم یه دختر دارم و نگران از اینکه دخترم هم مثل من از این پدر لطمه ببینه .

چرا پدرم اذیت میکرد چرا به خاطر یه خودکار یه بستنی که ریخت روی فرش هوار میزد؟.چرا بعضی از مردها فقط داد زدن یاد گرفتن .

ببخشید سرتون درد اوردم ولی روی دلم مونده بود هنوز بعد از چهار سال از فوتش نمی تونم ببخشمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری چون این چیزیه ک خیلی سخته و رو کل زندگیت اثر گذاشته اما تو بیش از حد ب دخترت محبت کن با شوهرتم حرف بزن 

سعی کن گذشته رو بیخیال شی پدرت خدابیامرز حتما اونجوری بزرگ شده و نشد ک خودشو تغییر بده پس ببخش اونو هرچی بوده مدرت بوده

زیاد باشوهرت حرف بزن حتی شده مشاور هم برو

کاش هم خاطراتو واسه شوهرت مرور کنی تا دلش بخاطر دخترت هم شده به رحم بیاد 

خیلی بهش گفتم ولی معتقد اون ادم خوبی هست مشکل از ما هست که اون و بابام بد رفتار میکنن.انگار روح بابام تو شوهرم حلول کرد مثل اون شده

کاملا و کاملا درکت میکنم گلم...

خدا چه بی لیاقت هایی رو که پدر و مادر نمیکنه...

منظورم سما نبودیم فقط..در کل گفتم..

وقتی هستن جزء عذاب هیچی نمیدن به آدم.. وقتی هم که میرن جزء خاطره ی بد چیزی نمی مونه واسه آدم.. از شوهرم که شانس نیاوردی عزیزم..🥺

بچه داری یا نه..

امیدوارم که خدا یه راهی جلو پات بزاره ..🤲🤲🤲

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

راستش کم نیستن این آدما که اختلال روانی دارن و آدمهای دوروبرشون هم مثل خودشون مریض میکنن تو حق داری با این زجر هایی که کشیدی ناراحت باشی عزیزم 

ولی دیگه تا آخر عمرت عذاب دادن خودت و گناهکار دونستن اون فایده نداره شروع کن ازین ب بعد خودت ب خودت محبت کن پدرت رو هم ببخش بدون که اون بیمار بوده که باید درمان میشده برو پیش مشاور شاید زمینه ی افسردگی هم داشته باشی اگه هم‌نمیتونی خودت کار کن رو خودت تو یوتیوب بزن آموزش های مختلف هست 

این زندگی توئه تو باید بسازیش اصلا هم تقصیر بابات نیست که الآن تو ناامیدی آره اون رو تو تاثیر داشته ناراحتت کرده باعث شده تا الآن اشتباه بدی ولی ازین جا ب بعد دست توئه عوضش کن

قبول میکنی امروز  چون بابام  رفت زندان  اشک ذوق ریختم ازته  دلم  بعد از م ...

☹☹☹

چرا عزیزم..

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
خیلی بهش گفتم ولی معتقد اون ادم خوبی هست مشکل از ما هست که اون و بابام بد رفتار میکنن.انگار روح بابا ...

اگه خیلی آزارت میده جدا شو خیلی سخته زندگی با آدمای خودخواه و طلبکار

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍

استارتر عزیز

چقدر باهات همدردم چقدر میفهمم چی میگی 

چقدر سخت گذشته بهت چقد  درد با همون روح بچگانت درد کشیدی ،منم لحظه های خوبی تو زندگیم نداشتم 

دوس ندارم بیانشون کنم ک تو ذهنم بهشون قوت بدم وگرنه یه دل سیر برات حرف میزدم 

خیلی داغون هنوز ترکش هایی از اون دوران تو تنمه 

هنوز یه جاهایی از وجودم بشدت میسوزه و درد میگیره

الانم فقط دارم میگذدونم یه امیدکی به آینده دارم 

ولی خیلی بده ک تو جووونی فقط بگذرونی زندگی رو 

☹☹☹ چرا عزیزم..

سه تا بچه  با مامان جوونمون رو ول کرده  ۱۲ ساله  رفته  بایه زن جوان  یه بچه ش

خدا ازش نگذره

منو  بدون چون  چرا  داد به یه آدم   معتاد  

خانواده شوهرم از راه  دور  منو  از بابام  خواستگاری کردن  اونم به خانواده   شوهرم  گفت  قیچی ریش  دست  خودتون

مامانم  تمام  جوونیشو  ریخت پایه  ما

خدا از بابام  نگذره  حتی جواب گوشیمونم نمیده

مامان بدبختم  مارو  با کارگری  بزرگ  کرد  همه جوونیش  هدر رفت😞

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
حق داری چون این چیزیه ک خیلی سخته و رو کل زندگیت اثر گذاشته اما تو بیش از حد ب دخترت محبت کن با شوهر ...

شوهرم اویل خیلی ظاهرش خوب بود اما همش ظاهر سازی بود بعدا خودشو نشون داد .