2777
2789
عنوان

چرا نمی تونم بابامو ببخشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 25 پست
سه تا بچه  با مامان جوونمون رو ول کرده  ۱۲ ساله  رفته  بایه زن جوان   ...

میدونم چی میگی منم خیلی وقت ها ارزوی مرگشو میکردم .خدایا چرا بعضی پدر ها اینقدر خود خواه هستن که با اینده بچه هاشو بازی میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خیلی آزارت میده جدا شو خیلی سخته زندگی با آدمای خودخواه و طلبکار

راستش روم نمیشه اولش خیلی خوب بود بابام مخالف بود دلیلشم این بود اصلا نمیخواست دخترهاش ازدواج کنن اعتقاد داشت دختر شوهر بده حتما طلاق میگیره ما زندگی بکن نیستیم دوما مال و اموالش می افته دست داماد.بردار بیچارم تو فامیل به همه رو انداخت تا اومدن بابامو راضی کنن .خیلی پشتم بود الان اگه جدا بشم ابرو داداشم میره و میترسم 

من فکر میکنم چون خودشون محبت ندیدن کودکی سختی داشتن پراز کمبودن

درسته پدر بزرگم اصلا بالا سر بابام اینا نبود سختی زیاد کشیدن ولی عمه ام خیلی مهربون و ارومه دوتا بچه تو یه خانواده ولی زمین تا اسمون فرق میکنن.بعضی ها ذاتشون خراب هست

سه تا بچه  با مامان جوونمون رو ول کرده  ۱۲ ساله  رفته  بایه زن جوان   ...

چقدر شبیه منی ..کاملا درکت میکنم ..🥺🥺🥺

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
کاش یه زمانی برسه بجای که هم درد باشم هم خوش حال باشیم 

انشاالله من ک امیدم ب خداس چون دیگ نمیدونم باید چیکار کنم

آرزوی قشنگی کردی الهی ک همین ک گفتی سریعر و سیر تو زندگیمون بیاد

رفتم ک بخوابم یهویی گریم گررررفت دیدم طاقت نمیارم اومدیم ببینم چی گفتین 

کاملا و کاملا درکت میکنم گلم... خدا چه بی لیاقت هایی رو که پدر و مادر نمیکنه... منظورم سما نبودیم ...

یه دختر دارم البته تا قبل اینکه دختر دار بسم اخلاقش معمولی بود اما وقتی دختر دار شدم تاز ردی واقعیشو نشون داد دیگه ظاهر سازی نکرد .