2777
2789

من امسال میرم دهم و ایشالا رشته تجربی. من خودم اصرار زیادی نداشتم. گفتم بهشون فشار میاد نتونن حالشون بد میشه شرمنده میشن.کلی دیروز معلم علومم گفت اگه میتونین از سال دهم سرمایه گذاری کنین .اگه همشو بزارین برای دوازدهم نتیجه ای نمیگیرین. حالا تو این وضعیت خونه خریدیم و حالا با حساب کتاب همه چی 200 300 میلیون لازم داریم. آیندم برام مهمه و صادقانه بخوام بگم ته کاری که برام کردن کلاس زبان بوده. هیچوقت اون طوری که دوست داشتم حمایت نشدم همش تلاشای خودم بوده. تا الان هم تو مدارس دولتی درس خوندم. بهشون گفتم اگه شما رو دارم تحت فشار میزارم چند برابر اون خودم رو تحت فشار میزارم تا به یجایی برسم که بهم افتخار کنین. ولی گوش نمیدن. من چیکار کنم؟

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا بچه اید؟

2 تا. اون یکی پسره و 9 سالشه

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...

معلم علوم ما هم زر زیاد میزد..

الان که هیشکدومش بدردم نخورده

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)