با شوهرم دعوام شده روانی همه چیو زده شکونده همه چیو پخش زمین کرده منم کتک زده خودشم خونه مامانشیم مامانشم رفته پیش خواهرش فردا میاد من اصلا جون ندارم پاشم خونرو تمیز کنم اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم حالم خیلی بده
ببین تو که نه عرضه طلاق گرفتن داری نه عرضه شکایت کردن هر دفعه هر سه چهار روز یکبار می آی تاپیک میزنی ملت یه چیز بهت میگن اصلا عین خیالت نیست دوباره سه روز بعد میزنی کتک خوردی توروخدا تاپیک نزن اعصاب بقیه رو خورد نکن یه بار این دندون لق بکش پاشو برو شکایت کن طلاق بگیر یا تاپیک نزن اعصاب بقیه خورد نکن چرا همچین آدمی هستی این چه کاری انجام میدی اعصاب بقیه رو خورد می کنی
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
همه جارو ریخته به هم تمام لباسامو انداخته وسط پاره کرده
ته خشمش بوده 🤔 چرا ضرر
کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد) من 🧚♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹