2777
2789
چند ماه بعدش دوباره میتونیم‌اقدام‌کنیم

۳ ماه صبر باید کرد

تا بدن دوباره آمادگی پیدا کنه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هیچ کاری نمیخواد انجام بدی آرامش داشته باش، اگر بخواد سقط بشه بدون هیچ دارویی بدن خودش پسش میزنه و سقط میشه، پس فقط صبر کن، دردش هم مثل یه پریود سنگینه، نمیگم راحت بود، ولی اگر دیدی خونریزی شدید شد یکی کنارت باشه که چیزی بده بخوری فشارت نیفته، خدا رو چه دیدی شاید سقط نشد، پس بسپار به خدا و کاری به سونو و دکتر نداشته باش

خونریزی در چه حد باید باشه واسه سقط؟از کجا بفهمم‌داره سقط میشه

وقتی قلبش ایستاده بود اولین بار که فهمیدم در حد لکه بینی بود جزئی

۵ روز با خونریزی یکم بیشتری ادامه پیدا کرد و یکشب درد شدید گرفتم و کامل سقط شد

خونریزی من زیاد نبود در حد اینکه حتی یک روز هم یک پد مصرف نمیشد

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
وقتی قلبش ایستاده بود اولین بار که فهمیدم در حد لکه بینی بود جزئی ۵ روز با خونریزی یکم بیشتری ادامه ...

من‌۵ تا شیاف هم تو این‌دو هفته استفاده کزدم.نکنه این‌شیافا نزاره جنین سقط بشه

من لکه بینی داشتم بعد روزی که رفتم سونو انقدر طول کشید سونو که وقتی برگشتم خونه،شد خون قرمز و تا شب کم کم زیاد میشد، از سر شب کمر درد مثل پریود گرفتم و مدام زیاد میشد، دیگه تا آخرای شب بیشتر شد و هر یه ربع نیم ساعت ببخشید میرفتم دستشویی که نصفه شب بود افتاد، بدترین شب زندگیم بود، شما هم نگران نباش توکلت به خدا باشه، بعضی ها رو هم شنیدم با این شرایط سقط نشده بچه، پس صبر کن عزیزم

[QUOTE=237412989]من‌۵ تا شیاف هم تو این‌دو هفته استفاده کزدم.نکنه این‌شیافا نزاره جنین سقط بشه[/QUOTE

نمیدونم چجور میشه با شیاف

ببین هیچ کاری نمیخواد انجام بدی آرامش داشته باش، اگر بخواد سقط بشه بدون هیچ دارویی بدن خودش پسش میزن ...

این چه حرفیه ایشون دارن می گن رشدش متوقف شده ،منم یک ماه بعدفهمیدم رشدش متوقف شده دکترگفت خدارحم کرده چون جنین مرده باعث عفونت رحم میشه وزندگی مادربه خطرمی یوفته