2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه آقای دکتر  میشناسم فوق تخصص هستن و فوق العاده تو کارشون استادن ، اگر مشکلی نداری آدرس و ا ...

آره حتما بهم بگو مرسی مشکلی ندارم فقط مهم همینه که نتیجه داشته باشه چون خیلی دکتر عوض کردم بازم فایده نداشت  

آره حتما بهم بگو مرسی مشکلی ندارم فقط مهم همینه که نتیجه داشته باشه چون خیلی دکتر عوض کردم بازم فاید ...

ببین حتما برو پیشش مطمئنم دعا میکنی چون بینظیره 

استان تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 56/1

دکتر سید محمد حسین بشیری 

بهترین و بینظیرترین دکتره بخدا ، حتما تو گوگل اسمشو سرچ کن خودت متوجه میشی 

ببین حتما برو پیشش مطمئنم دعا میکنی چون بینظیره استان تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 56/1دکتر سید م ...

هنوز هستن تو ایران؟

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد