امروز برای بارداریم رفتم سونوگرافی دکتر گفت دفعه قبلی همینجا اومدی سونوگرافی؟؟ گفتم آره ولی شما نبودین یه همکار دیگتون بود رفت همکارشو صدا کرد گفت خانم جلیل وند گفته ایشون دوقلو باردارن ولی الان تو سونو سه قلو هستن که! گفت نمیدونم والا خانومه گفت اینجور که تو سونوگرافیت نشون میده سه قلو بارداری حالا شاید دستگاه ما مشکل پیدا کرده چند تا بیمارستان دیگه هم برو شاید دوقلو بارداری اشتباه شده چند تا جای دیگه هم رفتم سونوگرافی گفت نه اشتباه نشده سه قلو بارداری😦 الان میخوام بدونم واقعا میشه مگه اصلا میشه اشتباه بشه آخه!
سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
چقدر خوب ازین بهتر چی میخاین؟ دو سال اولش سخته فقط موفق باشی عزیزم
وایییییی من باید اصلا پرستار بگیرم نمیشه خودم تنهایی😁😁 فامیل دورمون سه قلو داره میگفت همشون هماهنگ باهم گریه میکنن باهم میخوابن باهم بیدار میشن😂 اگه اینجوری باشه من سر ۲ روز اول مردم😁😁😁😂
سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)