2777
2789
عنوان

مدرسه خصوصی یادولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواهرشوهرم تو مدرسه خصوصی بیسواد بار اومد

چرا ؟؟؟؟

بستگی به خوده بچه هم داره پسر من فوق العاده باهوشه از اول تو مدرسه غیرانتفاعی بوده

نفر اول مدرسه شونه

خب دبیر بازنشسته بنظرتون حوصله سرو کله زدن با بچهای کلاس اول رو دارن ؟  

چرا ندارن؟

کسی که ۳۰ سال اول دبستان درس داده کاملا می‌دونه چطور باید رفتار کنه.

علاوه بر اون تجربه و توانایی زیادی هم دارن و در موفقیت بچه ها خیلی تاثیر دارن

هییت امنایی یعنی چی؟

دولتیه ولی یسری از هزینه ها رو خانواده ها میدن

مثلا اگه سالای بالاتر باشن کلاس های اضافه میزارن 

یا جشن میگیرین با اون پول

از این کارا دیگه مث جایزه و اینا

دولتیا خیلی َلوغن

لوغن یعنی چی؟

ببین مثلا من دیدم همینجا پسر کلاس اولی رو دعوا کرده بود بعد ک مادرشکایت کرده بود گفته بود همینه که هست میخوای کلاسشو عوض کن کلاس بچه رو عوض کرده بود ولی بچه دلزده شده بود

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
دولتیه ولی یسری از هزینه ها رو خانواده ها میدن مثلا اگه سالای بالاتر باشن کلاس های اضافه میزارن&nbs ...

هم کمک مادی میکنن خانواده ها هم کمک معنوی

مثلا ما هر هفته روز اول هفته یه پذیرایی کوچولو داشتیم

یا برای مراسمای مذهبی مامانا آش میدادن و اینا

عزیزم من موقعی که دبستان بودم غیر انتفاعی بودم همه چی شون عالی بود اتفاقا منم تو یه شهرستان کوچیکم از همه نظر امکانات،احترام به دانش آموز،جشنای مختلف و ...تنها نکته بدش اسون گیری شون بود که راهنمایی رو رفتم دولتی ولی پشیمون شدم دوباره دوره دوم برگشتم غیر انتفاعی