2777
2789
عنوان

مدرسه خصوصی یادولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 61 پست

دولتی معلما خیلی بهترن، البته بازم بستگی به محل زندگیتون داره. منم شهرستانم ولی منطقه ای که هستم همه ی معلمای سابقه بالا و با امتیاز بالا میتونن تو مدارس‌ش باشن، بچه‌هام دولتین و تا اینجا خیلی راضیم. کنار خونمون سه غیر انتفاعی هس خیلیم معروفه ولی از هرکی تحقیق کردم میگن معلما خوب نیستن، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به مدرسه و معلماش داره از والدینی که بچشون اون مدارس مد نظرتون بودن نظرسنجی کن ببین کدوم شرایط مد نظرتون رو داره

دختر بزرگم مدرسه دولتی بوده و معلم کلاس اولش فوق العاده بود

دومی هم امسال کلاس اولیه اونم دولتی ثبت نام میکنم چون بچه ها رقابتی درس میخونن خودشو بالا میکشه

مدارس خصوصی هم خوبن اگر معلم جوان و پرانرژی و مهربون باشه و روش تدریسش رو بچه های سال قبل دوست داشته باشن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم من موقعی که دبستان بودم غیر انتفاعی بودم همه چی شون عالی بود اتفاقا منم تو یه شهرستان کوچیکم ا ...

منم عزت نفس واعتماد به نفس بچم برا از درس مهمتره ما خوندیم کجا رو گرفتیم که بچه بخواد به خودش سختی بده و...

عزیزم من موقعی که دبستان بودم غیر انتفاعی بودم همه چی شون عالی بود اتفاقا منم تو یه شهرستان کوچیکم ا ...

اتفاقا همین آسون گیریشون والکی به به چه چه کردن برای دانش آموز خیلی بده، اول سال روز معارفه والدین و معلم رفتم مدرسه دخترم یه مامانی کنارم بود، گفت تا الان دخترم مدرسه خصوصی بوده، گفت خیلی درس خوبه ومعلما خیلی ازش تعریف میکردن، در طول سال دخترم هر وقت از دوستاشو کلاسش تعریف می‌کرد میگفت فلانی درسش خیلی خیلی ضعیفه

منم کلاس اولی دارم نظرم رو غیر انتفاعی هم نزدیک هم خلوت..وقتی خلوت میشه رسیدگی بهتر میشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
منم عزت نفس واعتماد به نفس بچم برا از درس مهمتره ما خوندیم کجا رو گرفتیم که بچه بخواد به خودش سختی ب ...

اره عزیزم واقعا حالا منطقه شمارو نمیدونم ولی انقدر تو راهنمایی تخریب شخصیتی میکردن با اینکه خیلی دانش آموز درس خونی بودم و مشکلی نداشتم ولی همیشه خوب و بد و بی احترامی میکردن و چیزیم میگفتی میگفتن چیکار کردین برای ما پول که ندادین

چرا ؟؟؟؟ بستگی به خوده بچه هم داره پسر من فوق العاده باهوشه از اول تو مدرسه غیرانتفاعی بوده نفر او ...

عزیزم کسی مثل پسرشما تو مدرسه خصوصی و دولتی نمونه هستش فرقی نمیکنه

ولی آدم بچشو می‌فرسته خصوصی به امید این ک بهش رسیدگی کنن نه اینکه بیسواد بشه و الکی نمره خوب بدن

اتفاقا همین آسون گیریشون والکی به به چه چه کردن برای دانش آموز خیلی بده، اول سال روز معارفه والدین و ...

دقیقا متاسفانه باعث شد که من پایه قوی تو ریاضی نداشته باشم هروقت دلم میخواست نمیرفتم یا اگه گوش نمی‌دادی بازی میکردی چیزی نمی‌گفتن و یه مسئله دیگه اینه خیلیییی چشم و هم چشمی توشه چون اکثرا بچه های خانواده های وضع مالی خوب هستن از همون بچگی از خوراکی تا لوازم و تحریر چشم و هم چشمیه

بچه خواهر شوهرت خودش از لحاظ هوشی چطوره به درس اهمیت میده؟؟

هوش عالی اما چون ب درس اهمیت نمیداد گذاشتنش خصوصی ک هواشو داشته باشن اونام حوصله نداشتن الکی نمره میدادن

بنظرم بذارش مدرسه دولتی اما خودت حسابی پیگیرش باش و ازش بخواه

البته اگر خودتم شاغل نیستی و مشغله زیادی نداری

هوش عالی اما چون ب درس اهمیت نمیداد گذاشتنش خصوصی ک هواشو داشته باشن اونام حوصله نداشتن الکی نمره می ...

شاغل که نیستم چدن یدونه وقصد ندارم دیگه بچه دارشم تمام وقتم برا خودشه