2777
2789
عنوان

مدرسه خصوصی یادولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 61 پست
اتفاقا همین آسون گیریشون والکی به به چه چه کردن برای دانش آموز خیلی بده، اول سال روز معارفه والدین و ...

تنها دلیلی که دودلم کرده برا ثبت کام تو مدرسه خصوصی همینه که به خاطر پول نکات قوت وضعف بچه رو نگن

والا پرسیدم خیلی راضی بودن معلماهم همه جوونن

منکه دولتی خوبو خیلی ترجیح میدم تا خصوصی. مشکل مالی هم نداریم خدا روشکر ولی دوس ندارم خیلی بچه‌هام نازپرورده باشن، تو مدرسه دولتی خیلی چیزا رو تجربه میکنن. خدا روشکر هر دو بچمم جزو بهترین شاگردای مدرسه آن، همیشه شاگرد ممتازن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغل که نیستم چدن یدونه وقصد ندارم دیگه بچه دارشم تمام وقتم برا خودشه

خوبه دیگه..هم و غمت بچت باشه

بچه تو مدرسه دولتی همه قشر آدمی میبینه و اجتماعی بار میاد

تو مدرسه خصوصی همش خودشو با بچه های بالاتر خودش مقایسه میکنه و احساس بدبختی میکنه

این نظر منه

بچه باید ب چشم خودش ببینه ک بالاتر از خودش هستن و پایین تر از خودشم هست و باید خودش رو با شرایط زندگی وفق بده و همیشه دنبال بهترین و خوبترین نباشه

فقط حسابی پیگیرش باش

هییت امنایی یعنی چی؟

هیات امنایی هم دولتیه گاهی بعضی هاشون شهریه میگیرن

من خودم هیات امنایی دارم میخونم‌.دبیراش خیلی راضی م جز یکی دوتاشون‌

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
دولتیا هر کلاسش ۳۰تا۳۵نفرن ولی خصوصیا ۱۵تا۱۶نفرن

ما مدارس نمونه دولتی شهرمون که ازمون ورودی دارن هر کلاسش ۲۰ نفره

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
خوبه دیگه..هم و غمت بچت باشه بچه تو مدرسه دولتی همه قشر آدمی میبینه و اجتماعی بار میاد تو مدرسه خص ...

بچم اعتماد به نفسش خیلی بالاست خیلیم اجتماعی تازه خییییلی احساسیه اگه کسیو ببینه که مشکل داره کلا هر مشکلی خیلی ناراحت میشه کامل میره توفکر میگه چرا اونا این جور بودن چرا خدا اینجور آفریدشون مگه نمیگی خدا مهربونه متم میمونم چی جواب بچه ۶ساله رو بدم

عزیزم کسی مثل پسرشما تو مدرسه خصوصی و دولتی نمونه هستش فرقی نمیکنه ولی آدم بچشو می‌فرسته خصوصی به ا ...

تو مدرسه غیر انتفاعی تعداد بچه ها کمتره و رسیدگیشون نسبت به دولتی ها بهتره