2777
2789

سلام من امسال برای 4 مین بار میخوام کنکور بدم سال اول و سال دوم رتبم خیلی بد شد سال سوم نتونستم کنکور بدم امسالم خوب درس نخوندم ولی اگه بیشتر تلاش کنم این چند وقتو میتونم پرستاری حالا احتمالا  آزاد بیارم ولی واقعااا عاشق پزشکیم درسته براش تلاش نکردم ولی واقعا عاشقشم  حالا شما اگه جای من بودید امسال پرستاری می‌رفتید یا یک سال دیگه میموندید برای پزشکی تلاش میکردین؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امسال پرستاری میرفتم چون هم رشته خوبیه هم حقوق خوب داره هم اینکه گلم با خودت صادق باش وقتی سه سال نخوندی پس سال بعد هم نمیشه پزشکی خیلی تلاش میخواد عمرتو پای کنکور هدر نده راه های زیادی در راهه

نمیدونم میترسم برم تا ابد اون حسرت پزشکیه تو دلم بمونه مخصوصا تو رشته پرستاری که همش پزشکا جلو چشممن

ولی پرستاری هم خیلی مزه میده 

من دوسش دارم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
قشنگم اگه خیلی علاقه داری ممکنه تو دوران تحصیل حسرت بخوری که چرا این رشته رو انتخاب نکردی مخصوصا که ...

یعنی به نظرتون میشه ی سال دیگه بمونم؟؟ افسردگی نمیگیرم؟ 

جدی؟ تروخدا میشه یکم درموردش صحبت کنی شاید من بهش علاقه پیدا کردم؟ 

من فقط دوسش دارم هیچی در موردش نمیدونم  

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
یعنی به نظرتون میشه ی سال دیگه بمونم؟؟ افسردگی نمیگیرم؟ 

راستش این شمایید که باید با توجه به شرایطتتون تصمیم بگیرید اگر فکر میکنید باز قراره کم کاری کنی بنظرم نه نمون ولی اگه میبینی خیلی این رشته رو دوست داری و قرار نیست دیگه به روند قبل ادامه بدی خب فرق می‌کنه جریانش 

در کنار درست سعی کن باشگاه ثبت نام کنی و یا هر روز یه تایمی بری ورزش کنی که روحیتون هم عوض بشه 🌸