2777
2789
عنوان

زدنای اقایی +📷📷😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 48 پست
منحرفااااا😂😂😂

خو نوشته زدنای آقایی✊✊🥴 تقصیر ماچیه؟ 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه کار اقایی 😂😂😂

باباى منم از ناخن بدش مياد وسواسيه حتى اگه ناخناى شوهرم يكم خيلى كم بلند باشه ميگه پسرم تو شهر شما ناخنگير نميفروشن

بهترين خودت باش 🌺Be the best version of you
 باباى منم از ناخن بدش مياد وسواسيه حتى اگه ناخناى شوهرم يكم خيلى كم بلند باشه ميگه پسرم تو ش ...

😂😂😂😂بابای خودمم من از دست بابام فرار کردم اومدم خونه شوهر شوهر از بابام بدتر از اب در اومد 😂😂😂

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
خدا ازش نگذره اون کسی که اولین بار کلمات اقایی خانومی شوشو همسری رو ابداع کرد و سر زبونا انداخت🥲

ما کل طایفه به پدربزرگ مادریمون میگیم آقایی از وقتی این مدلی شوهراشونو صدامیزنن کل خاطرات و ارزشهای کودکیم زیرسوال رفته.😅😅😅😅خداازشون نگذره😂😂😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
رسما نابود کرده. انگار دست بچه کلاس دومه😂😂😂

ارهههههه 😢😢😢بعدم اومده میگه بیا بریم بیرون 

میگم با ای ناخونایی ک عین کودک برام زنگ امیزی کردی کجا بیام 😂😂😂

چرا انقدر از ته گرفته 😑 من ناخونام انقدر کوتاه باشه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم 🥲

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
ارهههههه 😢😢😢بعدم اومده میگه بیا بریم بیرون  میگم با ای ناخونایی ک عین کودک برام زنگ امیزی ک ...

دستکش بپوش😆😆😆

علی ۴ساله از تهران

😂😂😂😂😂😂والا نقاشیش بهتره از لاک زدنای شوهر من😂😂😂

ما کل طایفه به پدربزرگ مادریمون میگیم آقایی از وقتی این مدلی شوهراشونو صدامیزنن کل خاطرات و ارزشهای ...

ماهم همینطور 

بابا بزرگمونو آقا صدا میکنیم ،،دیگ جدیدا وقتی میگم آقا حس بدی میگیرم 😂

میدونم همونی میشه که میخوام.
با آقایی شما موافقم :) چون بااحترام چندشم میشه. 

😢😢😢😢دلت میاد من عاشق ناخونامم😂😂

نمی‌دونم واقعا چ مشکلی با ناخونای ما دارن  منم تا ی کم بلند میشه ناخودآگاه میخوره ب بدنش  ...

اره واقعا ما هرماه سر این دعوا داریم 

چرا انقدر از ته گرفته 😑 من ناخونام انقدر کوتاه باشه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم 🥲

دیونه هست دیگه خواهر من 😂😂😂