بایکت_۱۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 419 عنوان یه داروی خوب برا گلو درد میشناسید بگیددد 38 بازدید | 9 پست فقط سرفه میکنم سرفه خشک نهچند روز پیش ی احساسی مثل سوزش داشتم تو گلوم و از دیشب تا حالا سرفم گرفته دیشب اصلا نتونستم خوب بخوابم از سرفه اگه یه دارویی میشناسید که خیلی زود اثر بذاره ممنون میشم معرفی کنید 🙏🏻❤️ دیروز | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kojdaneh عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 475 معلوم نیست عفونته یا نه ولی دمنوش عسل و آویشن گلو رو آروم می کنه از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...
آیانان عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 7023 همزمان یه قرص ناپروکسن و یه استامینوفن بخور عالیه برا گلودرد
اییییییش عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 5796 من دیشب در حد مرگ گلوم میسوخت درد میکرد اب نمک درست کردم غرغره کردم یکمم ریختم کف دستم با بینی کشیدم بالا اولش یکم سوخت ولی سینوسام کلا تخلیه شد از صب گلو دردم خوب شده الان یکم سر درد آبریزش بینی دارم منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
بایکت_۱۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 419 معلوم نیست عفونته یا نه ولی دمنوش عسل و آویشن گلو رو آروم می کنه مرسییی💖
بایکت_۱۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 419 همزمان یه قرص ناپروکسن و یه استامینوفن بخور عالیه برا گلودرد خیلی ممنونممم فقط چند ساعتی بخورم ؟ روزی ی بار یا هر دوازده یا هشت ساعت💖
بایکت_۱۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 419 من دیشب در حد مرگ گلوم میسوخت درد میکرد اب نمک درست کردم غرغره کردم یکمم ریختم کف دستم با بینی کشیدم ... منم همون روز اول که تو گلوم همیچین حسی داشتم قرص سرماخوردگی با ی شربت خوردم ولی خب باز دیشب سرفه امانمو برید مرسییی💖 سیتریزین برا ابریزش بخورین
اییییییش عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 5796 منم همون روز اول که تو گلوم همیچین حسی داشتم قرص سرماخوردگی با ی شربت خوردم ولی خب باز دیشب سرفه ام ... چشم حتما سیترزین دارم میخورم ولی اب نمک امتحان کن عالیه منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
آیانان عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 7023 خیلی ممنونممم فقط چند ساعتی بخورم ؟ روزی ی بار یا هر دوازده یا هشت ساعت💖 استامینوفن که ۶ ساعتیه اون یکی رو سرچ کن ببین چن ساعتی