2777
2789

سلام دوستان من پرسشنانه صبرو بردباری و سبک زندگی دارم که میخواییم ارتباط این دوتا رو بسنجیم

میخوستم ازتون خواهش کنم این پرسشنانه که برای پایان نامم‌ تکمیل کنید لطفا🙏🙏🙏

برخی از دوستان میفگتن سوالاتش خوب بود و به تفکر وادارشون کرده😊

خواهش میکنم کمک کنید خدا خیرتون بده

منم از قابل باشم برای شما عزیزان یه صلوات هدیه میکنم. انشاالله هر کی گرفتاری داره حل بشه.برای منم کمک‌کنید. خیلی وقت درگیر پایانمم.

اگر میتونید خودتون لطف کنید و اگر نه لینک روکپی کنیدبه کسی که میتونه ارسال کنید.امیدوارم خدا هم یه روزی  دست شما رو بگیره 🙏❤

https://form.avalform.com/view.php?id=29403932

این لینکشه

یا علی🌿🙏🙏❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرااینجوریه یعنی چی به حجاب اعتقاد ندازم  من که اعتقاد دازم خیلی کم و بزنم:؟

سوال میگه اعتقاد ندارم. الان با این سوال مخالفی دیگه؟ پس میشه خیلی کم

اگر مخالفی خیلی کم و اگر موافقی خیلی زیاد

دوست داشتم جواب بدم باقسمت اول سوالات ذهنمو درگیر میکرد چرا بله و خیر نگذاشتی گیجم نمیکرد نتونستم جو ...

ببین عزیزم 

قبولدارم جواباش باید یه کلمات دیگه بود چون یکم گیج میشه ادم. ولی شپا همون موافق بودی خیل زیاد و مخالف بودی خیلی کم رو بزنی یعنی جواب مدنظرتو زدی دیگه

منم برات پرکردم برای رفع گرفتاری هایم دعا کن عزیزم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
انجام دادم گلم ولی نگفت چحوری سطحم فقط گفت پاسخت ثبت شده درست انجام دادم؟

یک دنیا ممنون لطف کردی 

خیر دنیا و اخرت ببینی عزیزم

درست انجام دادی ولی در مورد نتیجه بگم که فعلا در مرحله جمع اوری اطلاعات هستیم. بنظر میرسه بین سبک زندگی اسلامی  با صبر و بردباری رابطه وجود داره. اگر مایل باشید ایمیل بدید تا بعد از جواب خدمتتون ارسال بشه