2777
2789
عنوان

شوهرم منو زندانی کرده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2821 بازدید | 48 پست
حتما قیافت خیلی خوشگله؟

اینوگفتی یاد یکی ازدخترای فامیل افتادم خیلی خوشکله شوهرش حتی توجمع زنونه بالاسرش وامیستاداصلا ی وضعی کل فامیل میدونستن. مرد پولــــــــــدارولی خب زیبانبود... حالا ک چندین سال گذشته زنه هنوز خوشکل ولی خب نه مث اونموقع هاش.. حالا شوهره یکم چاق شده خوشکل شده رفتارشم بنظرتغییر کرده اخه جدیدا میبینم خانمش تو بعضی عروسیا برقصه قبلا اجازه نمیدادبهش.

یا رب نظر توبر نگردد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ اینایی ک گفتی واقعیت باشه خیلی تلخه 🙁ینی چی گوش هم نداری پ چطور با خانواده ات در ارتباطی😐همچین شوهری انتظاردارم روزی ۲۰بار ز بزنه بپرسه چیکارمیکنی چطور تاب اورده گوشی نداری

رمان    

نه رمان نیست من واقعا اینجا حرفایه دلمو گفتم تایپیک هایه قبلمم هست از بس ناله کردم از مادرشوهر م یا شوهرم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
الان با گوشی شوهرت اومدی؟ 

اره شوهرم برام گوشی نمیخره فقط با گوشی خودش میزاره استفاده کنم که یک وقت کاری نکنم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
بنظرت ته این ازدواج چیزی جز بدبختی هس؟

خانواده من وضع ضعیفی دارن حمایتم نمیکنن و منو از طلاق ترسوندن انقد که تو یک خانواده بزرگ شدم که محبت ندیدم

ولی الان دیدم قبل 8 شب هم تاپیک داشتیا اگر گوشی و 8 به بعد میده فقط بهت

عزیزم هر وقت میاد خونه میخوابه بهم میده حتما که ۸شب نمیاد من معمولیشو گفتم کارش که اداری نیست که حتما ۸بیاد

اینوگفتی یاد یکی ازدخترای فامیل افتادم خیلی خوشکله شوهرش حتی توجمع زنونه بالاسرش وامیستاداصلا ی وضعی ...

شوهرمنم نمیزاره تو مهمونیایه مختلط برقصم😒

اخه زن خوشگل باشه شوهرش گیر میده شوهرمن اصلا به من گیر نمیده

ارایش که میکنم خیلی عوض میشم ولی بیشتر وقتا بدون ارایش میرم بیرون

عزیزم منم مثله شمام بااین تفاوت ک شوهر من بد دل نیست ولی خب خیییلی تنهام ن دوستی دارم ن هم صحبتی با خانواده شوهرمم ک نزدیکمن زیادرفت و آمد ندارم اما خودش چزاهروز کن ساعت می‌ره ومن تنها توخونه خیلی قشنگ درکت میکنم من متاسفانه شوهرمم دست ب زدنم داره ک الان سر این موضوع قهرهستیم ..گاهی باور می‌کنی ی سوپر مارکتی میرم ی زنی ی سوالی حرفی چیزی میزنه بام چقدر ذوق میکنم یارد میشم دخترارو میبنم میگم کاش دوست من بودن خلاصه تنهایی خیلی بده حتی اگه خواهرم نداشته باشی من شوهرم باخاله هامم نمیزارع حرف بزنم دلیل میاره ک مناسب تو نیستن گاهی هم زبونم خودم شدم باخودم دگ حرف میزنم چیکار کنم 😔ی مامانمه تلفنی ک اونم اگه نباشه من تنهاترین موجود تو دنیا میشم

اگ اینایی ک گفتی واقعیت باشه خیلی تلخه 🙁ینی چی گوش هم نداری پ چطور با خانواده ات در ارتباطی😐همچین ...

اخه خانواده شوهرم هستن اگه کاری کنم گزارش میدن شبا هم اگه بخوام زنگ بزنم خودش باشه گوشیو میده