2777
2789
عنوان

شوهرم منو زندانی کرده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2809 بازدید | 48 پست
توی نامزدی هم اینجوری بود؟

من توعقدم چند ماه دیگه میخوام برم خونه خودم میگم که شوهرم منو اورده اینجا پیش مادرشوهرم که جلو چشم خانوادش و خودش باشم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثله شمام بااین تفاوت ک شوهر من بد دل نیست ولی خب خیییلی تنهام ن دوستی دارم ن هم صحبتی با ...

درکت میکنم تقریبا مثل هم بودیم شوهر منم نمیزاره دوستی داشته باشم میگه که برات بده تازه وضع من اونقد بده که نمیزاره پامو از خونه بدون اون بیرون بزارم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
بددلی چاره نداره متاسفانه راضی نمیشه برید مشاوره؟

نه از مشاور بدش میاد میگه دیوونه ها میرن مشاوره

پس درمون نداره جداشو من به هیچ کس نمیگم ولی بددلی درمون نداره دختر بخدا

کاش میشد ولی خانواده منو حمایت نمیکننو منم واقعا از طلاق میترسم

درکت میکنم تقریبا مثل هم بودیم شوهر منم نمیزاره دوستی داشته باشم میگه که برات بده تازه وضع من اونقد ...

خیلی بده منم جایی نمی‌رم ی نونی خرید روزمره ک اونم نرم دق میکنم .تو خونم ک همدمم ماهواره شده بخدا دلم ب سریالاش خوشه اونم نباشه دق مرگ میشم ..ازاون دخترام نیستم سرخود بزنم بیرون هم پا ندارم تنهایی حال نمی‌ده بهم ولی کلا تو خونم ک کلافه کنندس

عزیزززم!!!کجایی؟

من مشهد خانوادم نیشابور

کاش میشد ولی خانواده منو حمایت نمیکننو منم واقعا از طلاق میترسم

میتونی تا اخر عمر همینجوری بمونی؟

ببین من دارم جدا میشم 

نذاشت درس بخونم

با دوستام کاتم کرد

یه باشگاه نزاشت برم

ما فقط سر یه کلاس زبان رفتن داریم جدا میشیم

ولی عزیزم اینکه با گوشی شوهرت میای اینجا و سفره دلتو باز میکنی خیلی خطرناکه

یه لحظه احتمال بده شوهرت محض کنجکاوی تو سرچ های گوشیشی ببینه بیاد داخل سایت.تایپیک هاتو ببینه خیلی برات بد میشه

احتیاط کن

لایک نکنید.ممنون❤️
میتونی تا اخر عمر همینجوری بمونی؟ ببین من دارم جدا میشم  نذاشت درس بخونم با دوستام کاتم کرد ...

واقعااااا فک میکردم فقط خودم اینجوریم که نمیزاره برم باشگاهو اینا دوس دارم جدا شم ولی وقعا نمیتونم خانوادم وضع مالی خوب ندارنو حمایتم نمیکنن میترسم از الانم بدبختر شم خانوادم اونقد بی محبیتی بهم کردن که اعتماد به نفسمو گرفتن که حتی نتونم اراده داشته باشم

ولی عزیزم اینکه با گوشی شوهرت میای اینجا و سفره دلتو باز میکنی خیلی خطرناکه یه لحظه احتمال بده شوهر ...

اخه رمز نی نی سایتو نمیدونه منم هرچیو که میخوام ازش قایم کنم مثلا چتایه با خانوادمو پاک میکنم

اخه رمز نی نی سایتو نمیدونه منم هرچیو که میخوام ازش قایم کنم مثلا چتایه با خانوادمو پاک میکنم

رمزت سیو اگه کنی میتونه بیاد

نمیدونم والا.من یه نصیحت خواهرانه کردمت.چند وقت پیش بود که تو همین سایت یه نفر شناسایی شده بود و زندگیش متلاشی شد

انشالله خدا برات بهترینا رو کنار بزاره

لایک نکنید.ممنون❤️