2777
2789
عنوان

شوهرم منو زندانی کرده😢

2808 بازدید | 48 پست

خانواده من وضع مالی ضعیفی داشتن منو به یک اقا که مهندس بود دادن که خوشبخت بشم اون اقا هیچ مشکل نداره نه معتاد نه دست بزن داره تا اینجا فک کردین خیلی خوشبخت شدم که ازدواج کردم😒ولی کارم شده هرروز گریه شوهرم به شدت بددله منو تو عقد برداشت اورد خونه مادرشوهر و نزاشت خانوادمو ببینم چون شهر خانواده من دوره از خونه مادرشوهر و باید جلو چشم اقا و خانوادش باشم نزاشت درس بخونم نزاشت برم سر کار نه میزاره پامو از خونه بزارم بیرون که یک وقت گرگا منو نخورن نزاشت حتی زورم میاد بهش گفتم بزار باهم بریم کتابخونه ولی اونم نزاشت اما این واسه بددلیش نگفت واسه این گفت چون ۸شب میاد خونه و خستس میخوابه و حوصله نداره منو ببره تو خونه واقعا تنهام با خانواده شوهرمم میوونه خوبی ندارم من واقعا تنهاممم حوصلم سر میره اینم نگفتم که نزاشت گوشی داشته باشم فقط اخر شب میاد گوشی خودشو بهم میده که هر کار دارم با گوشی اون انجام بدم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت ته این ازدواج چیزی جز بدبختی هس؟

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
حتما قیافت خیلی خوشگله؟

نه من معمولیم بیرونم میرم ارایش نمیکنم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
کاش رومان نخونی

برو تایپیک قبلمو بخون من عاشق نیستم رمان بنویسم