2777
2789
عنوان

میخوام دخترم مثل بچه های دیگه خوب راه بره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 121174 بازدید | 1251 پست

خدا به دلت ارامش بده 

ولی حکمت خدا رو دست کم نگیر 

شما نمیتونی تضمین کنی اگر اون روز پارک نبرده بودی شاید روز دیگه از طریق دیگه این اتفاق نمی افتاد 

آروم باش از خدا کمک بخواه انشالله خدا شفاش بده درضمن تو مادر بدی نیستی بخاطر این اتفاق 

راستی پیج الهام سلاحی رو هم ببین دخترش یاس دچار یه سندروم خیلی نادره ولی باهاش کنار اومدن

یا عاطفه فرجی که پسرش اوتیسمه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این بچرو‌به سختی بدست اوردم ۹ سال تو کلینبکهای نازایی بودم  بعدم نه ماه فثط دستشوییو دکتر ر ...

خب شاید خدا با این شرط این گل دختر ناز رو بهت داده 

اینو بدون جواب سختی هات رو میبینی و نازدخترت هم خیلی خوشبخت میشه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
الان نظر متخصص چیه عزیزم؟

ماهصص که میگفت این زنده بمونه معجزس الان میگه دیدی گفتم خوب میشه 

ولی خب من مادرم کوچیکترین مشکلیم برام قایل قبول نیست بچه درست نتونه راه بره 

ایندش خراب بشه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

انشالا خدا خودش صبر و تحمل بهتون بده بتونید درمان دخترتونو ادامه بدید 

قهـــــــــوه را تلــــــــــــخ­ دوست دارم مــــــــــزه ی زنــــــــــــد­گی میـــــــــــــ­ــدهد
ماهصص که میگفت این زنده بمونه معجزس الان میگه دیدی گفتم خوب میشه  ولی خب من مادرم کوچیکترین مش ...

چرا فکر میکنی آیندش به پاهاش بستگی داره از حالا خس منفی بهش تزریق نکن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
والله هر که یه صبرو طاقتی داره  نمیدونم چی قراره بشه

توکل بر خدایت کن!

کفایت میکند حتما

الیس الله بکاف عبده؟

آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
نمیخوام ناراحتت کنم ،اما اون روزها رو یادت بیار و همین که داریش خدا رو شکر کن

عه آشنا😂😂😂😂

چرا ما عکسا کاربریمونو عوض نمیکنیم🤣🤣🤣

قهـــــــــوه را تلــــــــــــخ­ دوست دارم مــــــــــزه ی زنــــــــــــد­گی میـــــــــــــ­ــدهد

عزیزم شبی که تصادف کرده بودی و تاپیک زده بود من بودم حق داری خیلی وقت گذشته ولی یادمه فقط از خدا میخواستی که دخترت زنده بمونه خدا رو شکر کن به امید خدا کم کم خوب میشه دخترت الان چند سالشه؟؟از لحاظ ذهنی نرماله؟؟