2777
2789
عنوان

میخوام دخترم مثل بچه های دیگه خوب راه بره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 121174 بازدید | 1251 پست
دیگه نمیدونم ولی خب باید مواظبش میبودم محکم نر میگرفتمش ازخیابون رد نمیشدم با بچه

خودتو سرزنش نکن اتفاقی که بخواد بیفته میفته بعضی وقتا واقعا نمیشه جلوی بعضی اتفاقات رو گرفت خواست خداست 

ماهصص که میگفت این زنده بمونه معجزس الان میگه دیدی گفتم خوب میشه  ولی خب من مادرم کوچیکترین مش ...

عزیزم باور کن با یه کم درست راه نرفتن اینده ش خراب نمیشه ، معلم دوره دبیرستان ما یه کم مشکل داشت تو راه رفتنش ، ولی یه زن موفق بود حتی هممون بیشتر از بقیه معلما دوسش داشتیم ، هر ادمی یه مشکلی ممکنه داشته باشه من خودم لکنت زبون دارم ولی باز یه زن متاهل و تحصیل کرده م ، اینده مم خراب نشد 

شاید ممکن بود اتفاق بدتری بیوفته اما خدا کمک کرده و فقط تو راه رفتنش مشکل پیش اومده . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سخته کاملا درکت میکنم و بهت حق میدم ناراحت باشی، غصه بخوری و حتی گریه بکنی.ولی اولا اینو هم در نظر بگیر که شما که از روی دشمنی و از قصد نمیخواستی این اتفاق واسه بچت بیفته، پس خودتو سرزنش نکن که خودسرزنشی نابودت میکنه. و اینکه  عزیز دلم حواست باشه کاری نکنی که باعث بشه این اتفاق به عنوان یه نقص توی ذهن دخترت نقش ببنده که اونوقته که خدای نکرده عزت نفس و اعتماد به نفسش رو نشونه میگیره و خدای نکرده کم کم منزوی و افسرده میشه و هزار مشکل روحی روانی دیگه که اوضاع رو بدتر میکنه.یک نمونش همین مقایسه ی دخترت با بچه های دیگست.این مقایسه کردن خیلی بده.دید شما به بچت به عنوان مادر خیلی روی سرنوشت بچت تاثیر گذاره اینو همیشه یادت باشه.من پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما با یه روان درمانگر خوب و حاذق در ارتباط باش.این مسئله رو برای خودت حل و فصل کن.نزار لحظات قشنگ زندگی خودت و دخترت خراب بشن.

دیگه نمیدونم ولی خب باید مواظبش میبودم محکم نر میگرفتمش ازخیابون رد نمیشدم با بچه

عزیزم مگه میشه از خیابون رد نشد ، مطمنا بیشترین حد مراقب بچه ت بودی اما گاهی وقتها اتفاقاتی پیش میاد انقدر خودتو اذیت نکن 

الهی بمیرممم چقدر غم داری 😭😭😭

انشاالله معجزه بشه دختر گلت بتونه خوب راه بره !

فدات شم میتونی چله زیارت عاشورا برداری نیت کنی به شهید ها مثل شهید ابراهیم هادی ؛ بخونی هم خودت ارامش پیدا کنی هم برای معجزه واسه دختر کوچولوت؛ پیش خدا هیچی نشدنی نیست ! 

میدونم سخته ولی شدنی هست امید داشته باش ؛ همینکه زندست همینکه نفس میکشه همینکه پیشته خودش کلی هست !

توی غذاش قلم گاو بریز تا استخون بندیش قوی بشه ؛ چیزایی که کلسیم دارن زیاد بده تا بنیه پاش قوی بشه ! تمام تلاشت رو بکن شدنی هست فقط صبر کن ؛ خیلی از آدم ها حتی در حسرت داشتن پا هستن♥️♥️♥️

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
اخه من نمیخوام که این بچه نقص داشته باشه میخوام کامل درمان بشه  الانم عادی راه بره نرماله اصلا ...

ببین گلم اتفاقیه که افتاده شاید ان شالله بزرگتر بشه مشکلش هم حل بشه.

خودتو اذیت نکن شاید بهتر باشه با یه مشاور صحبت کنی تا آرومتر شی و بتونی قضیه رو بپذیری، حرف من اینه که حتی اگه دخترت نقص بزرگی هم داشته باشه اعتماد به نفس و موفقیتش اون نقص رو  پوشش میده و دیگه به چشم نمیاد.

.
تنها مشكلش لنگيدنه؟؟ ميتونه صحبت كنه؟ 

اره عزیزم خوبه همه چیش 

همین لنگیدش مشکل بزرگیه متاسفانه الیته تو راه رفتن عادی مشخص نیست

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اره عزیزم خوبه همه چیش  همین لنگیدش مشکل بزرگیه متاسفانه الیته تو راه رفتن عادی مشخص نیست

پس نگران نباش عزیزم هرگز هم با ناراحتیت بهش  القا نکن که تو برای دویدن مشکل داری و متفاوت با دیگرانی.

من دلم روشنه که دخترت خوب میشه اون خدایی که از کما درش آورد میتونه بهترینها رو براش رقم بزنه.

.
عزیزم باور کن با یه کم درست راه نرفتن اینده ش خراب نمیشه ، معلم دوره دبیرستان ما یه کم مشکل داشت تو ...

اخه عقل همه تو چشمشونه میدونم ایناها شوخیه عید نوروز با دوستام نشسته بودیم یکی دو تا پسر داره هی میگفت به دوتا دوستام دختذ تو عروسمه دختر اون یکیم میکفت عروی خودمه یکی کع بچه نداشت میگفت تو هم در اینده  دختر داربشی برا پسر سومم میگیرم 

منم نشسته بودم 

من کلا از این شوخیا خوشم نمیاد که مثلا بچه دو ساله یا ۴ ساله بگن عروس خودمه 

ولی ته دلم ناراحت شدم که دختر منو نگفت 

انگار مثلا دم بخته 

به جوری میگفت انگار من خیال بد نکنم یوقت بزرگ بشه انتظار داشته باشم ازش 

من خودم کنیز دخترمم تا اخر عمر ولی مردم نفهمو چکارشون کنم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

عزیزم...پسر منم مشکل توجه و تمرکز داره دوونیم سالشه..تاخیرگفتارم داره...ماههاست دکتر میبرم..نمیدونی چه روزایی سختی بود..میترسیدم اوتیسم اینا باشه...خیلییی سخت بود...الانم یکم حرف میزنه ولی  بازم نس میکنم همچنان حواس پرتی دارا.من دکتر مغز و اعصاب تبریز پیش شهرام صادق وند میبرم

با اجازه اسی 🥀

دوستان عزیز لطف میکنید واسه قبولی منم یه حمد مهمونم کنین ممنونتون میشم🌹 اگه خوندین لایک کنین مررررررسی⚘⚘⚘⚘⚘

😍😍😍❤❤❤

بیا نجنگیده نبازیم ..........خب؟