2777
2789
عنوان

هدیه تولد هفتادمیلیونی🎂🎁برای همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 61 پست
مرسی عزیزم بچه راه منو سد کرد شما هم صدتو نذار الان ببین چقدر واقعا ارزششو داره درحد اون خرج کن وعقل ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت ،همه نظرها این بود که برای شروع سفر اشتباههه احتمالا در حد ۱۰تومن هزینه کنم  تا ببینم بعدها چی پیش میاد 

شما بودی اولین هدیه چی میخریدی و چه کارایی میکردی؟

در کل فک نکن زیاد خرج کنی یعنی باکلاسی

نمیگم چیز ارزون و بی ارزشی بخر اتفاقا همیشه چیزای گرون و لوکس بگیر

ولی اینک بخوای سفر ببریش و هزینشو بدی تازه دوباره یه کادو دیگ بهش بدی خیلی اشتباهه

کلا زات مرد اینجوری نیس ک با هزینه کردن و ریخت و پاش رام تو بشه بیشتر باید زنانگی و لطافت داشته باشی نه ک تو حساب کتاب کنی همه هزینه ها رو دربیاری همه چیو به دوش بکشی

این کارا برای مرد مناسبه نه تو

تو میتونی کارای احساسی بکنی مثل یه کادویی که خیلی دوسش داره با کادو کردن و تزئینات خوشگل کیک خوشگل و گل خاص سلیقه به خرج بدی 

تو خونتون براش یه جشن کوچیک بگیر به خودت بیشتر برس لباسو ارایش خیییییلی خوشگل خودتو لوس کن براش بیشتر کارات جنبه معنوی داشته باشه نه مادی

سکه اینا نخر هیچوقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم برای اوین تولد همسرم یه ساعت اصل گرون خریدم با کیک و گل و همه این ملزومات خییلی لاکچری خودمم خیلی خوشگل هم لباس پوشیدم هم ارایشگاه رفتم عکسامون هم خیلی شیک و با کلاس شد پست اینستا گذاشته بود هنوزم همه میگن

سعی کن تو همه چی خیلی شیک و با کلاس باشی نه که صرفا فقط خرج کنی و بریز و بپاش

اولین باری هم که اومده بود برای شام خونمون(پا گشامون تو تالار بود بعد پا گشا اولین باری که اومد شام) 5 6 مدل غذا درست کرده بودم دسر و فینگر فودو کلا میز خیلی با کلاس و رنگی شده بود واقعا از طرف مامانمم یه ست چرم کیف پول و کمر بند و جا کلیدی چرم مشهد کادو دادم

همونم عکسشو گذاشته بود افتاده بودد دهن فامیلاشون

یعنی با همین دو سه مراسم اول همه دیدگاهای خانواده شون نسبت به ما اینطوری شد که خیییلی با کلاس و خوش سلیقه و گرون پسندن

برای اولین هدیه اول ازدواج ، خوب نیست

بگذریم که مقصدهای جذاب تری هم برای یه زوج جوان هست که میتونید برید ..‌‌‌‌‌..

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اگ من بودم یه هدیه خوب مثل عطر خوب یا یه دست کت شلوار یه همچین چیزی با یه باکس گل و کیک کوچیک

میرفتیم سفره خونه یا رستوران و اونجا میدادم گارسون هدایا و کیکو بیارن و درخواست میدادم ی اهنگ بزارن