2777
2789
عنوان

امروز با مامانم رفتیم حلقه ازدواجم و خریدیم 😍عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 6334 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوشگله منم با پسری یکسال دوستم دیشب گفت برو حلقه بخر به سلیقه خودت وقتی با مادرم امدم بیارم من ...

خودت بخر به سلیقه خودت باشه 

اونا بخرن شاید خوشت نیاد ازش 

من امروز حتی سلیقه مامانم هم خوشم نیومد 

معلومه که خیلی میخواست ان شاالله زودتر بهم برسید 

ما که خیلی سربزرگیم ،دو سال پیش انگشتر نشون خریدیم و النگو 

ینی پولو داده گفته با مامانت برین حلقه بخرین واس خودت؟؟؟

آره دیگه 

تو این چند سال خودش هم کار کرد هم درس خونده پس انداز کرد گفت دوست دارم همه خرجا عقدمون با خودم باشه 

دیگه گفت طلا داره گرون میشه تا گرون تر نشده برو خودت انتخاب کن بخر 

مرسی عزیزم  دیدی یادت بودم 😁

آره خیلی کیف کردم 🤩🤩 امروز یادت میوفتادم وقت نمیکردم بیام ببینم گرفتی یا نه ، خوشبخت ترین شی الهی🥰🙏🙏 چقدر شد ؟ طلا چقدره؟ میخایم اگه شد خونه بخریم باید طلاهامو بفروشم

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
@niniinaz     عزیزم منم همش یادت بودم گفتم حتما عکس بزارم ببینی  ۶ و ۲۰۰ خریدم&nbs ...

خیلی شیک بود من خیلی خوشم اومد مبارکت باشه ، ممنونم

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
مرسی عزیزم 😍😍😍 امروز خیلی غصه خوردم همه جا میگفتن تک نمی‌فروشیم  خدا رو شکر تونستم بخرم&nb ...

آره حلقه سته ولی حلقه ی قشنگی خریدی