2777
2789
عنوان

چرا اینجا تایه چی میشه به زنا میگن بریین کارکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 55 پست
پول رفت و امد و خورد خوراک حساب کنی نمیصرفه😕

ولی جای پیشرفتم داری کم کم حقوقت ممکنه بیشتر شه یا تنها نمونی یه جای نزدیکم بری سرکار هزینه رفت و امدت کمتره 

اگر اینم نیس دندون پزشکیا و اینا منشی میخوان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیفهمین! که البته واژه ی قشنگی نیست ..  اما به شدت معتقدم کسی که ویژگی،توانایی یا مهارت های و ...

لایک👍

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
مثل گوجه ارزونی که سر کوچه مموتی بود و بقیه جاها گرون بود

یه چیزی تو همون مایه ها

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

عزیزم یاد بگیر صندل و کیفای مکرومه درس کنی فروششون خیلی خوبه اگ قیمتو مناسب بگیری 

اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم   خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم
من درس نخوندم سه بار آزمون قبول شدم هرسه بار تو مصاحبه رد شدم چون پارتی نداشتم

کجازندگی میکنین 

الان تو. کرج کلی کار تو کارگاهها هست بسته بندی میوه برای صادرات... بسته بندی اجیل... بستنی.. یخمک.. بستگی داره کجا باشین گلم

ای بابا🙁

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊
بازم سرمایه میخواد من ندارم

آنقدر برای خودت نه نیار .. مانع ذهنی ایجاد نکن .

ابتدا نوع کار رو مشخص کن و بعد دست به کار شو .. تو جریان بیوفت کارها اوکی میشه .. به خودت به کائنات اعتماد کن . لازم نیست روی چگونگی متمرکز بشی ..

استقلال خیلیرخوبع کلا  هر زنی باید تو زندگی اینقد جمع کنع ک دستش جلو کسی دراز تباش البتع این ...

باشه ولی کاش شما حداقل جمله گفتاریتون رو درست تایپ می کردی بیب!

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹