واقعا نمیفهمین کار نیست واس مرداش نیست تازه تو جامعه ای که خیلی کارا واس مرد بد نمیدونن ولی واس خانوما..... من دنبال کارهستم فقط فروشنده کی هست که اونم میگن ماه ۱تا۲تومن خوب میصرفه با یه بچه برم معلومه نه پس لطفاً نمک به زخم نپاشین منم آرزومه مستقل بشم درس خوندم زحمت کشید اما کار نیست باور کنید همیشه ازتنبلی نیست که ما بیکاریم
واقعنم کار نیس فک میکنن برامون ریختن اینجا ما بر نمیداریم 😬
کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توشهرکوچیکی که هیچ شرکتی نیست چه جوری کارپیدا کنم فقط کار دولتی که سه بار آزمون قبول شدم مصاحبه ردم ...
درست میگی عزیزم .. شاید من فقط تهران رو میشناسم و بر حسب اون نظر میدم .. اما به هر حال ببین تو همون شهر چه چیز کم هست ؟ مردم چه نیازی دارند ؟ میتونی حتماً برای خودت کار و کاسبی راه بندازی .. تیزبین و نکته سنج باش