2777
2789
عنوان

چرا اینجا تایه چی میشه به زنا میگن بریین کارکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 55 پست

واقعنم کار نیس فک میکنن برامون ریختن اینجا ما بر نمیداریم 😬

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیفهمین! که البته واژه ی قشنگی نیست .. 

اما به شدت معتقدم کسی که ویژگی،توانایی یا مهارت های ویژه ای داشته باشه و جویای کار قطعاً کار براشون هست .

مشکل این هست که اغلب افراد به جز یک مدرک تحصیلی چیز دیگری برای عرضه ندارند

نمیفهمین! که البته واژه ی قشنگی نیست ..  اما به شدت معتقدم کسی که ویژگی،توانایی یا مهارت های و ...

توشهرکوچیکی که هیچ شرکتی نیست چه جوری کارپیدا کنم فقط کار دولتی که سه بار آزمون قبول شدم مصاحبه ردم کردن ساعتی هم تدریس میکنم اما درآمدش خیلی کمه

میشه باورکن خیلی زود

رشتت چیه عزیزم

مهندسی کشاورزی

از وقتی درسم تموم شده هیچ آزمونی نبود که رشته مارو بگیره 

همه همکلاسیام بجز یکی دو نفر که تغییر رشته دادن بیکارن 

خودمم تازه لیسانس دومم رو گرفتم و منتظر جواب آزمون استخدامی

و خدا هست ....
توشهرکوچیکی که هیچ شرکتی نیست چه جوری کارپیدا کنم فقط کار دولتی که سه بار آزمون قبول شدم مصاحبه ردم ...

درست میگی عزیزم .. شاید من فقط تهران رو میشناسم و بر حسب اون نظر میدم .. اما به هر حال ببین تو همون شهر چه چیز کم هست ؟ مردم چه نیازی دارند ؟ میتونی حتماً برای خودت کار و کاسبی راه بندازی .. تیزبین و نکته سنج باش

خب ما جایی هستیم که کار هست به شمام پیشنهاد میکنیم شما میتونی قبول نکنی اگه راه دیگه ای به ذهنتون میرسه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺