شوهرمن کارمند ولی اون هردو کارمند هستن اونا دوتا بچه دارن من یه دونه اونا بالا ۱۰سال ازدواج کردن ما ۵سال اونا به آپارتمان دارن ویه باغچه دارن حدود ۸۰۰مب ارزه ما فقط یه آپارتمان داریم میدونم وضع اونا بهترولی نه اوتقدر که بهمون بگه فردا بچه شما به بچه های ما حسودی میکنه چون ما پولداربم دقیقا تو رو می میگه نظرشما واقعا اینجوریه؟خیلی تفاوت بین ماست یعنی جوریه که توچشم باش و بچم حسودی کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگو عزیزم ترس چرا دو نفر ادم ده ساله دارید مدوید تازه این هستی من شوهرم فقط کار میکنه خودم بچم راحت میخوریم استراحت میکنم در رفاه هستیم از این بترس سایت کمتر رو سر بچه هاته مشکل پیدا بشه براشون یا کمبوذی حس کنن ب یکی یدونه من حسادت کنن
بخند و بگو وای عزیزم انقدر که تو ناراحت مایی و درگیر زندگی مایی فکر نکنم من خودم تاحالا انقدر بهش فکر کرده باشم ...ناراحت نباش خودم حواسم هست ک بچم کمبودی حس نکنه ...بعدم خنده خنده بگو خدا خر را شناخت و مال بهش نداد نمیدونم چطوری مردم با ی کم مال فک میکنن وضعشون خوبه😆
چشم و هم چشمی بچه به تربیت هست و وقتی مادر جاری شما باشه شک نکن بچه اون به بچه شما حسادت میکنه تجربشو دارم که میگم .زن عمو منم همیشه همینجور میگفت اونا وصعشون توپ بود خواهر من همسن دخترش بود اخر ۵تا بچه اومده بود با امکانات کم آخرش دخترش خراب کرد نه درسش به جایی رسید نه زندگی مشترکش .ولی خواهر من جور دیگه تربیت شد چشم و دل سیر معلمه و یه ازدواج موفق
از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره