2777
2789
عنوان

جاریم تا یه چی گرون میشه زنگ میزنم ماوای حالا چی میشین شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 65 پست
چرا کاری میکنید ک فک کنن ندارید. بنظرم اونام مایه دار نیستن.....فک کردم هر بچش کلی ملک و محل ب نامش ...

نه والا من دوبرابراونا خرج میکنم اونا عید به بچم ۳۰دادن من به دوتا بچه هاشو نفر۱۰۰دادم اون به حقوق خودش وباغ شود مینازه

میشه باورکن خیلی زود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا هم زنگ زد من ازگرونی فقط به خاطر شما نگرانم

چه غلطا.بگو ممنون از نگرانیت ما رو همون خدایی که تا اینجا رسونده از این به بعدم روزی میده.

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
نه والا من دوبرابراونا خرج میکنم اونا عید به بچم ۳۰دادن من به دوتا بچه هاشو نفر۱۰۰دادم اون به حقوق خ ...

پس بیخیال

از حسودیشه....معلومه با اینکه بقول خودش داراست...ولی آرامش نداره.

پرتوان برگشتممم  نی نی یارا شیر مادرتون ایقدمنو تعلیق نکنیدماچ به کله همتون  

وای خداااا 

واقعا اینطوری میگه؟🙄🙄

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

بگو نگران خودت باش گدا گشنه

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند