2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برگش قدیمیه طبیعیه هرچندوقت یبار یکی از برگای قدیمی زرد بشن اگه بیشترازیکی باشه یعنی مشکلی داره

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

دیفن منم وقتی برگ جدید میده برگ از پایین زرد میکنه . چون خاکش غنی نیست نیاز به کود مناسب داره .مثل کود اهن یا جلبک دریایی

ببرش کلینیک تا خاکش عوض کنند و کود مناسب دیفن بهت بدن

دیفن منم وقتی برگ جدید میده برگ از پایین زرد میکنه . چون خاکش غنی نیست نیاز به کود مناسب داره .مثل ک ...

مرسی عزیزم اسمشو نمی‌دونستم محل نگهداریش کجاست؟ آفتاب چقدر بخوره و آبیاری به چه صورته ممنون میشم راهنماییم کنید

مرسی عزیزم اسمشو نمی‌دونستم محل نگهداریش کجاست؟ آفتاب چقدر بخوره و آبیاری به چه صورته ممنون میشم راه ...

نور غیر مستقیم می خواد پنجره جنوبی براش بهتره . ابیاریش هم وقتی خاکش به اندازه دو بند انگشت خشک باشه ابیاریش کن . براش جزیره درست کن یه زیر گلدونی داخلش سنگ ریزه بریز آب هم توش کن گلدونت بزار روش . چون تبخیر از طریق برگهاش زیاده . باید رطوبت محیطش حفظ بشه . هفته ای دوبار هم می تونی با اسپری از دور غبار پاشی کنی . اسمش دیفن باخیا هست

مرسی عزیزم اسمشو نمی‌دونستم محل نگهداریش کجاست؟ آفتاب چقدر بخوره و آبیاری به چه صورته ممنون میشم راه ...

گل های آپارتمانی آفتاب نباید بخوره فقط نور میخواداسمش دیفن باخیا بزن تو نت در موردش بخون