2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا ۱۰ روزه شما تنبلیتون در چه حده قرصی هم مصرف میکنید

دکتر گفت خفیفه

اره یه ماه قرص مصرف کردم خیلی اذیت شدم دیگه نخوردم 

حالا میخوام ۱ یا ۲ ماه دیگه برم پیش یه دکتر دیگه 

إِنَّ 

با این وضع باردار هم شدین

یه مدت پیگیر درمان و دارو اینا بودم برای بارداری نتیجه نگرفتم دکتر تشخیص آی وی اف داد منم ول کردم دیگه

الان باردارم البته تقریبا بعد از 4 سال از بیخیال شدنش

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
اوايل 40 روز بعد از اقدام 2 ماه

چه قرصی خوردین علایمتون کمتر نشد؟باردار شدبن؟من دوفاستون خوردم ماه قبل بعد از ۷ روز تاخیر پریود شدم این ماه فراموش کردم بخورم الان ۲ روزه گذشته

من یه هفته...شاید ده روز ..نمیدونم چرا...الان هم قرار بو ۲۰ شم نشدم ...باردارم نشم یه وقت

من بعد از هفت ماه باردار شدم‌...ولی اینکه دومی بعد از چن ماه شم نمیدونم...قبلا هم پریودیم تا دوماه ...فاصله بود که بشم

یه مدت پیگیر درمان و دارو اینا بودم برای بارداری نتیجه نگرفتم دکتر تشخیص آی وی اف داد منم ول کردم دی ...

۴ سال خیلی زیاده شوهر من مخمو خورده انقد که میگه بچه بچه

یه مدته سعی میکنم ورزش کنم پیاده روی شیرینی نخورم ولی بازم پریود نشدم

من گاهی وقتا تا ۴۰ روز که نمیشدم میرفتم آمپول پروژسترون رو میزدم که پریود شم 

برای بارداری هم نگران نباش ، دکتر دارو و قرص بهت میده که کیفیت تخمک ها رو خوب کنه

دوست دارم زندگی کنم ، نه فقط زنده باشم 
چه قرصی خوردین علایمتون کمتر نشد؟باردار شدبن؟من دوفاستون خوردم ماه قبل بعد از ۷ روز تاخیر پریود شدم ...

نه باردار نشدم. هر دوطرف مشکل داریم

من کپسول گیاهی اثلق میخوردم منظم شده بودم بعد از پیاز درمانی دوباره 2ماه طول کشید ولی این دفعه بعد از 10 روز پریود شدم

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

من بعد از هفت ماه باردار شدم‌...ولی اینکه دومی بعد از چن ماه شم نمیدونم...قبلا هم پریودیم تا دوماه . ...

شما چه دارویی خوردین که باردار شدین تنبلی تون خفیف بود یا شدید