2777
2789
چه قرصی خوردین علایمتون کمتر نشد؟باردار شدبن؟من دوفاستون خوردم ماه قبل بعد از ۷ روز تاخیر پریود شدم ...

منم دارم. همیشه فقط به علت تنبلی نیست اگه زیاد عقب میفته ممکنه پرولاکتینت هم بالا باشه. میتونی بدون دارو کنترلش کنی اول اینکه حتما ورزش کنی تردمیل دوچرخه بری زیر شکمتو کامل آب کنی که دور تخمدانت چربی نباشه و حذف قند مصنوعی اینکارو انجام بده بدون دارو منظم میشی اما حتما آزمایش خون هورمونی بده ممکنه تنبلی بخاطر هورمونات باشع 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴ سال خیلی زیاده شوهر من مخمو خورده انقد که میگه بچه بچه یه مدته سعی میکنم ورزش کنم پیاده روی شیرین ...

عزیز جان همه که مثل هم نیستن بعضی ها با یه دوره دارو هم جواب میگیرن. 

فقط مهمترین نکته اش نداشتن استرسه.

شما آزمایش دادی یه چکاپ کامل کنی ببینی تنبلی دارید یا شاید مشکل دیگه ای مثل پرولاکتین و اینا باشه؟

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
منم دارم. همیشه فقط به علت تنبلی نیست اگه زیاد عقب میفته ممکنه پرولاکتینت هم بالا باشه. میتونی بدون ...

آزمایش اینارو دادم هورمون محرک فولیکولم کمه و دکتر گفت تنبلی داری پرولاکتین اینا اوکی بود

عزیز جان همه که مثل هم نیستن بعضی ها با یه دوره دارو هم جواب میگیرن.  فقط مهمترین نکته اش نداش ...

هرماه سونوی واژینال میرم آزمایش هم آره انجام دادم هورمون محرک فولیکولم پایینه دکتر گفت این ماه تخمک نداری برای ماه بعد برام لتراکس و استرادیول داده ولی نمیدونم چرا ترشح دارم برا چیه اگه تخمک گذاری نبوده

آزمایش اینارو دادم هورمون محرک فولیکولم کمه و دکتر گفت تنبلی داری پرولاکتین اینا اوکی بود

اگه عجله دارید برای بارداری به دکتر بگید از همین الان براتون داروهای محرک تخمک گذاری تجویز میکنن. ان شالله تو همون دفعات اول نتیجه میگیرید

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

خب بگو همون هورمونو برام بنویس. شوهرتم ببر دکتر اون مشکلی نداشته باشع 

هیچی..نخوردم ..بیخیال شدم...یهو فهمیدم باردارم

من خودم هی سعی میکنم بیخیال شم شوهرم خدا بگم چیکارش نکنه هی میگه هی میگه هرچی میگم نباید بهش فک کنی بازم ول کن نیست هی بهم استرس میده خودشم خیلی آدم استرسی ایه

اگه عجله دارید برای بارداری به دکتر بگید از همین الان براتون داروهای محرک تخمک گذاری تجویز میکنن. ان ...

برا شوهرم آزمایش اسپرم نوشته ولی این اواخر پدرش فوت کرده اصلا دل و دماغ نداره همش ناراحته.ولی مطمعنم اسپرمش ضعیفه چون ۱سال و نیمه اقدامم

ممکنه تخمک گذاری داشتی. بیبی چک بزن اگه موعدت رد شده

۲ روزه گذشته ولی مطمعنم باردار نیستم از تنبلیه.سری های قبل که عقب میفتاد کلی امیدوار میشدم ولی الان فقط منتظر پریودم‌به بیبی اعتماد ندارم هربار هاله مینداخت آخرشم آزمایش منفی

خب بگو همون هورمونو برام بنویس. شوهرتم ببر دکتر اون مشکلی نداشته باشع 

فقط یه قرص نوشته اونم برا ریزش موعه.لتراکس نوشته برا تحریک تخمک گذاری استرادیول هم برا ضخامت رحم دگزا هم نوشته ولی نمیخوام بخورم چون خیلی قرص خطرناکیه

برا شوهرم آزمایش اسپرم نوشته ولی این اواخر پدرش فوت کرده اصلا دل و دماغ نداره همش ناراحته.ولی مطمعنم ...

نمیشه گفت چون یک سال و نیمه نتیجه نگرفتی همسرت هم مشکل داره. همسر من هیچی مشکلی نداشت و همه آزمایشهاش نرمال بود ولی خوب طول کشید تا باردار بشم.

تا الان داروی محرک نخوردی مثل لتروزول و کلومفین یا آمپول اچ ام جی؟