2777
2789
نمیشه گفت چون یک سال و نیمه نتیجه نگرفتی همسرت هم مشکل داره. همسر من هیچی مشکلی نداشت و همه آزمایشها ...

تا الان دکترم هیچی بهم نمیداد برا ماه بعد بهم لتراکس داده فقط

هرسری میگفت هیچیت نیس این ماه ازش پرسیدم تا گفت تنبلی داری روز ۸ پریود برام سونو نوشته ولی کو تا پریود شم تنها قرصی که خوردم دوفاستون بود که بعد از ۷ روز تاخیر پزیود شدم گفت این ماهم بخور ولی نتونستم فراموشم شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Pco همون تنبلی تخمدان هست؟برای من تو سونو نوشته pco ولی پریودم منظم هست فوقش چند ماه ی بار دوسه روز ...

منم هرسری دقیق بودم تا وقتی که اولین دوز واکسن زدم و ۱۰ روز عقب افتاد و فک کردم عوارضه دیدم هی میشه ۱۰ روز تا فهمیدم بله خانوم تنبلی گرفتن

اگه شک دارین باید سونو بشین ولی فک نمیکنم ۲ ۳ روز مشکلی باشه

سونو دادم نوشته تخمدان ها در حالت pco رویت شدند امروز میخوام جوابو ببرم پیش دکتر ولی سرچ کردم نوشته pco یعنی تنبلی تخمدان

سونو دادم نوشته تخمدان ها در حالت pco رویت شدند امروز میخوام جوابو ببرم پیش دکتر ولی سرچ کردم نوشته ...

اره خداروشکر زود متوجه شدین من یکم دیر فهمیدم نگران نباش خفیفه برای شما

قدیمی ترا هی میگفتن بزار باردار شی وگرنه باید هی بری دکتر و دیگه باردار نمیشیو سخت میشه من میگفتم همش چرت و پرته هروقت دلم خواست اقدام میکنم الان به حرفشون رسیدم اگه اقدام میکردم بچم الان ۱ سالش بود

تو شهرمون این از همه بهتره شرایطشو ندارم برم شهر دیگه

پیج بارداری bardarifelora رو تو اینستا فالو کن هایلایت گذاشته برا تنبلی و بارداری خیلیا با دیدن لایواش باردار شدن کارگاه هم برگزار میکنه