2777
2789
من فکر میکردم حرف اول گاراجه و هنوز هم همین فکرو میکنم چون با این دکمه توی همه اسانسور ها وارد پارک ...

😂🤦‍♀️🤦‍♀️گاراج اخه مسلمون

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق پله برقی هم  حالا 😂میگم  خراب شدنش ک بهتره  یه جا وایمیسته  ادم  ر ...

من از هر دوش میترسم اسانسور که تا سوار میشم فوری این فکر میاد سراغم اگه سقوط کنه چی میشه

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
من فکر میکردم حرف اول گاراجه و هنوز هم همین فکرو میکنم چون با این دکمه توی همه اسانسور ها وارد پارک ...

وای گاراج خیلی خوب بود😂🤣

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
من از هر دوش میترسم اسانسور که تا سوار میشم فوری این فکر میاد سراغم اگه سقوط کنه چی میشه

خدایی منم همینم 

یه لحظه فشارم میوفته حتی

همیشه احساس سقوط بهم دست میده

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
خدایی منم همینم  یه لحظه فشارم میوفته حتی همیشه احساس سقوط بهم دست میده

مام شانس نداریم زارت سوار شیم یه بلایی سرمون میاد حتی الامکان استفاده نمی کنم

مام شانس نداریم زارت سوار شیم یه بلایی سرمون میاد حتی الامکان استفاده نمی کنم

وای چقد منی

شوهرمو پسرم با آسانسور میرن 

من باپله

اینقدر یکه وتنها

اینقدر نامردن اونا

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
چرا همتون میخندین😂 بابا گاراج یه کلمن انگلیسی معنب همون پارکینگ خودمونو میده عه

عه واقعا

خوده کلمه گاراج انگلیسیه راسی😅

پ اینم تعبیر درستی میتونه باشه😂

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...