2777
2789
کی فردا میشه برم به دوستام و اینا خبر بدم یکم برگاشون بریزه😂😂😂

دوستان گفتن اشتباس نگو ضایع میشی😂

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
یه هیچ میدونستین دیگه😂 شاید اینو نمیدونستید ، این داداشمون که تو تصویر میبینید بر خلاف تصور ها میم ...

تو رو خدا بزار اولی رو هضم کنیم بعد برو سراغ بعدی😆😝😝😝😁😆😝😆😝😆

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه من چیزی گفتم؟😅چقدر خوب!مرسی🌹

کلا کپی کردم واسه چند نفرتون ک بعدا پیش کسی نگید البته استارتر هم منظور بدی نداشت اونم شنیده

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
اهان!خیلی ممنون از لطفت🌹

خواهش میکنم عزیزم☘️🌹

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
عه!!!!بابا من داشتم تازه برنامه ریزی میکردم چرا خرابش کردینننن😂😂😂💔

شانس اوردی 😂

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ ....