2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق دارم غصه بخورم ؟؟☹

172 بازدید | 17 پست

بیاین بگین حق دارم یا نه؟

چند روز پیش بدجوری تصادف کردیم خداروشکر شوهرم چیزیش نشد اما من پام شکست ماشینمون کلی خرج برداشته و شوهرمم چون با ماشین کار میکرد بیکار شده

توی این اوضاع گرونی بیکار بودن واقعا خیلی سخته

از طرفی همه کسایی ک دورمون بودن حتی سراغی ازمون نمیگیرن 

حتی پدر و مادر خودم یه تعارف نکردن بگن پول نیاز دارین یا نه

موقع خوشی و شادی ها همه دور آدمن ولی این موقع ها حتی پدر مادرا ول میکنن آدمو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راس میگی حق داری

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
ماهم فقط امیدمون ب خداس

منم بابام تو سی سیو بستری بود امیدی ب زندگیش نبود ولی نجات پیدا کرد 

خیلی اتفاق های دیگم شبیه این تو زندگیم افتاده ... ولی خو هر وق خواستم نا امید بشم با خودم گفتم خدا بزرگع و واقعا هم هر بار ب یه طریقی  کمکم کرده 

الا ب ذکرالله تطمئن القلوب

دستشون تنگه نه به اندازه یه تعارف کردن

عزیز  پدرو مادر که تعارف ندارن بدون اوناهم ناراحت هستن که نمیتونن کمک کنن 

منم مادرم  میدونم خودشون خیلی ناراحت هستن ولی وقتی نداره گلم الکی بگه 

اگه داره حق داری اگه ندارن بدوت خودشونم ناراحت هستن 

که نمیتونن کمک بکنن 

پدر نداری بسوزه که پدرو مادرو از اولادشون شرمنده میکنه