بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم ذخیره ۷دهم بود دکتر گفت سه ماه دارو تقویتی بخورم اگه باردار نشدم برم برا آی وی اف خدارو شکر ماه اول اقدام طبیعی باردار شدن الان هفته شش هستم
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
به سلامتی مبارکه منم دوروزدیگه موعدم قرص دها دکترداد۲۲روزه دارم می خورم دعاکن باردارباشم
ان شاالله
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
قرص تقویتی کیوتن ۱۰۰با ویتامین ای با قرص مولتی ویتامین