2777
2789
عنوان

زندگی خونه مادرشوهر😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 106 پست
اول کاری گفته نمیخاما ولی خونشون جایی هست که هیچ فامیلی نیس خانوادشم خوبن  خیلی آبدیتن مامانش خ ...

نميخوام تو دلتو خالي كنم ولي يكي از برادرشوهرام با مامانش زندگي كنه پدرشوهرمم فوت كرده مادرشوهرمم خيلي زنه خوبيه ولي تا الان خيلي تو روي هم ايستادن با عروسش

جوري كه مادرشوهرم همه عروساشو دوس داره به جز اوني كه باش زندگي ميكنه

انتظاراي زيادي از عروسش داره

با اينكه عروسشم بد نيست ولي همش ازش كينه ميگيره

مثلا ميگه ديدي مامان خودش اومد چقد ازش پذيرايي ميكنه ولي از من نه

حالا عروسشن ميگه مامان من مهمانه ولي مادرشوهرم صاحبخونست

دلتون از کامنت اولتون خنک نشد  ؟ من گفتم طلاق ؟ یا گفتم قبل از ورود به زندگی به شرایط فکر کن ...

چرت نگو😂🤣🤣بخوام باهات لفظ قلم صحبت کنم میشورم پهنت میکنم رو بند تا خشک بشی!انقد کم عقلی نمیدونی طرف رو هیچ و پوچم ازدواج نکرده!اگه طرفت نداشت نمیگفت برو سرکلاس یا ۶ماه دیگه میریم!پس مشخصه تو‌و امثال تو پولکی هستین که اول پولو میبیند بعد طرفو!بدبخت شوهراتون که اگه به زمین بخورن اونی پشتشون رو خالی میکنه مثلا شریک زندگیشه😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چي پول نيست اما پول باعث آرامش ميشه بي پولي حتما باعث بدبختي ميشه عشق و عاشقي فراموش ميشه و خودت ...

ولی زن یا مردی که بخاطر بی پولی زندگی مشترکی که از نظر اخلاقی موردی توش نیست رو خراب کنن واقعا بی عقل و منفعت طلبن

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
ربطی ب سن و سال نداره الانم ۳ . ۴ ساله بخاطر دانشگاهش ی شهر دیگس رو خانوادش خیلی حساسه .. عشقم دو سه ...

خب میدونه این احساس مسئولیت فقط برای اونه نه برای همسرش که نیمش رو هم به دوش شما میخواد بندازه؟

به هیچچچچ عنوان قبول نکن

گف نخای طلاقت میدم 

میگه من چیزی برات کم نزاشم  و نمیزارم واقعا هم همیطوره ولی این ی مورد نمیتونم چیزی بگم دلمم نمیاد وقتی اذیتم نمیکنن چرا جداشون کنم  

ولی زن یا مردی که بخاطر بی پولی زندگی مشترکی که از نظر اخلاقی موردی توش نیست رو خراب کنن واقعا بی عق ...

اين كه صد درصد منظورم اينه بايد از اول فكر همه جاشو كرد

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
چرت نگو😂🤣🤣بخوام باهات لفظ قلم صحبت کنم میشورم پهنت میکنم رو بند تا خشک بشی!انقد کم عقلی نمیدونی ط ...

چرا انقده بی ادب هستید 

من کی گفتم نداشته یا داشته

میگم شرایط رو قبل ازدواج دیده انتخاب کرده 

الان تغییر این شرایط سخته

شما خودت هی بحث طلاق و پول رو پیش میکشی و بی ادبی هم میکنی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عشق من گف باید بعدا  باید با خانوادم زندگی کنی گف ی خونه خیلی بزرگ میگیریم باید پدر و مادرمم &n ...

خیلی خیلی سخت و چرته

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
چرا انقده بی ادب هستید  من کی گفتم نداشته یا داشته میگم شرایط رو قبل ازدواج دیده انتخاب کرده& ...

اوپرا جان واقعا بی شخصیتی توی کامنتاش بیداد میکنه بهتره بی جواب بمونه عزیزم 

گف نخای طلاقت میدم  میگه من چیزی برات کم نزاشم  و نمیزارم واقعا هم همیطوره ولی این ی مورد ...

خب پس مثل منی باید بسازی و بسوزی:/

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
نميخوام تو دلتو خالي كنم ولي يكي از برادرشوهرام با مامانش زندگي كنه پدرشوهرمم فوت كرده مادرشوهرمم خي ...

ولی من واقعا مامانشو مامان خودم میدونم باهاشم مشکلی ندارم ولی میترسم پیر بشه گیر بده بعد اینم منو مقصر بدونه

عزیزم شوهر منم تک پسره ، ۴ تا خاهر داره ، از اول گفت پدرمادرم فقط منو دارن شاید شبی مشکلی براشون پیش ...

خب قبول نمیکنه 🤦‍♀️منم دوسش دارم نمیخام ا دستش بدم واقعا باهاش حالم خوبه 

هم ازدواج کردم هم توی شرایط نامناسب مالی ازدواج کردم هم خودم درامد دارم و نمیدونم منظورت ازین که هدف ...

وقتی میگی منطقی تر انتخاب کنه باید همه چیو درنظر بگیری! بعد این شعر روبگی!تو رسما داری میگی طرف از روی بی عقلی انتخاب کرده!منظورت همینه!دوما شرایط زندگی و نوع خواستگار هرکسی فرق میکنه!دوم خیلیا اولش توانشو داشتن بعدش تو این مملکت واقعا همه چی بالا پایین شده شاید رسیدن به شرایط خوب مقداری طول بکشه براشون!پس دلیل نمیشه بگی ازاول نداشته باید انتخاب بهتری میکردی!شاید انتخاب بهتر هم یهو ورقش برمیگشت رو چه حسابی؟بعدشم مرد خوبیه اگه نبود اینجوری بهش نمیگفت!پس همه چی نیاید پول یاشه پس درنتیجه نظرت کودکانه و احمقانس