2777
2789
عنوان

زندگی خونه مادرشوهر😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 106 پست
عشق من گف باید بعدا  باید با خانوادم زندگی کنی گف ی خونه خیلی بزرگ میگیریم باید پدر و مادرمم &n ...

میخوای ازدواج کنی و خانواده جدید با پدر مادر جدید داشته باشی 😂 عشقت چندسالشه هنوز میخواد کنار پدرمادرش باشه

اسكار چرت ترین نظر میرسه به نظرت!چون ممکنه وضع مالی خوبی داشته باشی ازدواج کنی اما بعدش با سر بخوری ...

عزیزم درسته ازدواج برای همه‌ی پولدارا به صلاح و خیر و خوشی نیست؛ اما برای کسایی که پول ندارن هم اصلا و ابدا به صلاح نیست؛ تا زمانی که حداقل دستشون به دهنشون برسه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسكار چرت ترین نظر میرسه به نظرت!چون ممکنه وضع مالی خوبی داشته باشی ازدواج کنی اما بعدش با سر بخوری ...

اينكه اولش خوب باشي بعد وضعت بد بشه خسلي فرق داره تا اينكه از اولش بدوني هيچي نداره و زنش بشي

حداقل بعدش ميگي با عقلم ازدواج كردم همه چيز داشت حالا خواست خدا بوده يا بي عرضگي شوهرم كه اين بلا سرم اونده ولي وقتي با چشم باز بري تو زندگي كه هيچي نداره تا تهش مشخصه 

شايدم بعدش پولدار بشن ولي اولش كلي سختي بايد بكشن باز

دلتون از کامنت اولتون خنک نشد 

؟

من گفتم طلاق ؟

یا گفتم قبل از ورود به زندگی به شرایط فکر کنید بعد انتخاب کنید ؟

کج فهمی خودتون رو به کامنت من نسبت ندید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

زندگي با پدرومادر خيلي سخته هرچقدم آدماي خوبي باشن ولي معمولا رفت و آمد زياد دارن  بش بگو دو ...

اول کاری گفته نمیخاما ولی خونشون جایی هست که هیچ فامیلی نیس خانوادشم خوبن  خیلی آبدیتن مامانش خیلی پایس ولی مادر شوهره دیگه میترسم

ممکنه و اما اگر و احتمالات رو ولش کننن نقدو بچسب فعلا که شرایط اینطوری بوده پس میتونست منطقی تر ازدواج کنه تمام

عزیزم درسته ازدواج برای همه‌ی پولدارا به صلاح و خیر و خوشی نیست؛ اما برای کسایی که پول ندارن هم اصلا ...

وقتی طرف گفته ۶ماه دیگه میریم یا هزینه کلاساشو متقبل میشه پس وضع بدی نداره!ثانیا ممکنه اولش پول داشته باشی طی یه اتفاقی مالت بره!پس چون بی پول شده باید ازش جدا شد؟یعنی ازدواج صفر تا صدش باید درنظر گرفتن شرایط مالی یاشه؟

عشق من گف باید بعدا  باید با خانوادم زندگی کنی گف ی خونه خیلی بزرگ میگیریم باید پدر و مادرمم &n ...

به هیچچچچ عنوان قبول نکن

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
ممکنه و اما اگر و احتمالات رو ولش کننن نقدو بچسب فعلا که شرایط اینطوری بوده پس میتونست منطقی تر ازدو ...

هه چقد نظرت کودکانس شاید ازدواج نکردی شایدم هدقت از زندگی مشترک فقط پوله!

کلا سیستمش این بعضی ها هم به به چه چه می کنن براش

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
خب خونه جدا هم داره خودش ببین نه پولی کم داریم ن چیزی نمیخاد  ا خانوادش جدا بشه نمیدونم چیکا کن ...

عزیزم شوهر منم تک پسره ، ۴ تا خاهر داره ، از اول گفت پدرمادرم فقط منو دارن شاید شبی مشکلی براشون پیش اومد باید پیششون باشم چون تک پسرم منم بچه بودم قبول کردم 

نمیخام بگم خونواده ش بدن نه ولی هیچی زندگی جدا و مستقل نمیشه ، ایتجا رفت و امد زیاده ، داماداشون ، دختراشون ، بچه هاشون 

هرجا میرن انتظار دارن ماهم باهاشون بریم ، الان پدرشوهرم دستش شکسته چن وقت پیش هرجا میخان برن میگه من نمیتونم رانندگی کنم به همسر من پاس میده ، در صورتیکه شکر خدا سالمه 

خلاصه که دوری دوستی ازمن به تو نصیحت

خودتونو دوست داشته باشین😊😊😊😊
میخوای ازدواج کنی و خانواده جدید با پدر مادر جدید داشته باشی 😂 عشقت چندسالشه هنوز میخواد کنار پدرما ...

ربطی ب سن و سال نداره الانم ۳ . ۴ ساله بخاطر دانشگاهش ی شهر دیگس رو خانوادش خیلی حساسه .. عشقم دو سه سال دیگم دکتر میشه هیچ پولی هم کم نداره ک بگی برا اینه خیلی هم پختس  فک کن ۱۰ برابر سنش میفهمه ولی خانوادشو دوست داره ی جورایی فکر میکنه وظیفشه و حق دارن ب گردنش

همه چي پول نيست اما پول باعث آرامش ميشه بي پولي حتما باعث بدبختي ميشه عشق و عاشقي فراموش ميشه و خودتم از ياد ميبري

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
هه چقد نظرت کودکانس شاید ازدواج نکردی شایدم هدقت از زندگی مشترک فقط پوله!

هم ازدواج کردم هم توی شرایط نامناسب مالی ازدواج کردم هم خودم درامد دارم و نمیدونم منظورت ازین که هدف از زندگی مشترک یعنی پول چیه 

جوابت هم هیچ ربطی به جواب بنده نداشت و قسمت کودکانه اش رو لطفا بیشتر توضیح بده