2777
2789
عنوان

زندگی خونه مادرشوهر😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 106 پست

خوب با همین کارا خودتو سرگرم کن و لذت ببر...همه زندگیا اولش یکم سخته ولی بعدش خوب میشه...ا

این شش ماه رو تحمل کن زود میگذره..البته اگه فقط ۶ ماهه...

مگه وام ازدواج نگرفتین خوب ی  خونه کوچیک اجاره کنین؟

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش شوهرمنم درکم میکرد و فقط بخاطر اجاره ازاین جهنم نمیتونستیم بریم☹

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲

من س ساله با خونه مادر شوهرمم کلی مهمون و رفتو امد دارن ولی گذروندم سعی میکنم سخت نگیرم تا بهم سخت نگزره چ تلخ باشه چ شیرین میگذره 

خوبه شوهرت تشویقت میکنه برا بیرون رفتن من همسرم ماهی یکبار فقط میبرتم

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

حالا که شوهرت ازادی بهت داده ازش استفاده کن. یه حرفه پر پول یاد بگیر مثل کاشت و لمینت ناخن کاشت مژه یا اصلا برو یه ارایشگاه شاگردی کن کم کم یاد بگیر یا کیک پزی حرفه ای یاد بگیر از اینترنت سفارش بگیر پول در بیاری کمک خرج باشی یا پس انداز کنی که زودتر خلاص شی. 

خیلی سخته حق دارید 

ولی فکر کن 

نسبت به کسایی که دارن اجاره میدن و صاحب خونه بلندشون کرده بندگان خدارو چ ؟ جلوتر نیستی ؟ 

نسبت ب خانمایی با شرایط خودت منتها با این تفاوت که همسرشان اجازه نمی‌ده از خونه تکونی بخورن چی؟ 

بنظرم وقتی چاره ای نیست از امتیازاتی ک توی همین شرایط داری استفاده کن عزیزم 

عشق من گف باید بعدا  باید با خانوادم زندگی کنی گف ی خونه خیلی بزرگ میگیریم باید پدر و مادرمم &n ...

بخدا بری خونه مشترک مدیون خودتی تا اخر عمر

تا اخر عمر باید اونجا بمونی و همیشه برای همه چی ۱۰ ، ۱۲ نفر دنبالتن ، از همه جیک و پوکت خبر دار میشن و ...‌

ابنارو کسی بهت میگه که ۸ ساله داره توخونه مشترک زندگی میکنه 

خونه کوچیک باشه قبر باشه تاریک باشه ولی مال خود ادم باشه ، مستقل باشع

خودتونو دوست داشته باشین😊😊😊😊
حالا مال منم که همه چی داره میخا با خانوادش زندگی کنه نقطه ضعف و قوت خانوادشن

زندگي با پدرومادر خيلي سخته

هرچقدم آدماي خوبي باشن ولي معمولا رفت و آمد زياد دارن 

بش بگو دو طبقه بگيره يه طبقه شما يه طبقه اونا

مجبور بودید با این وضع مالی ازدواج کنید ؟  چه کمکی میتونیم بکنیم  این چیزا رو باید قبلش ...

اسكار چرت ترین نظر میرسه به نظرت!چون ممکنه وضع مالی خوبی داشته باشی ازدواج کنی اما بعدش با سر بخوری زمین پس باید طلاق گرفت اینجور که شما میگی؟والا خیلیا اولش شرایطشون اوکی و فکر کردن میتونن بعدشم مثل اینکه تو ابن مملکت زندگی نمیکنی!و شایدم از نظرتو ازذواجم فقط برا پولداراست

عشق من گف باید بعدا  باید با خانوادم زندگی کنی گف ی خونه خیلی بزرگ میگیریم باید پدر و مادرمم &n ...

اگه پدر شوهر و مادر شوهر آدمای خوبی باشن و غروغرو و بداخلاق نباشن و تو زندگیا دخالت نکنن نکه زندگی باهاشون سخت نیست بلکه وجودشون نعمته و برکته...ولی امان از بعضی آدما

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍
مجبور بودید با این وضع مالی ازدواج کنید ؟  چه کمکی میتونیم بکنیم  این چیزا رو باید قبلش ...

😐😐😐

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
بخدا بری خونه مشترک مدیون خودتی تا اخر عمر تا اخر عمر باید اونجا بمونی و همیشه برای همه چی ۱۰ ، ۱۲ ...

خب خونه جدا هم داره خودش ببین نه پولی کم داریم ن چیزی نمیخاد  ا خانوادش جدا بشه نمیدونم چیکا کنم میگه پیر شدن میخام نگهشون  دارم حالا این موردی نیس میترسم کلا بگه از اول تا آخر با هم زندگی کنیم