2777
2789
عنوان

دلم از اینهمه بی مهری گرفته

155 بازدید | 7 پست

این اوضاع گرونی رو بزارم کنار مادرم سرماخورده بودن منم ازایشون گرفتم حالااین به کنار سرکارخواهرم پام ضرب دید ینی قشنگ پاشو گذاشت روپام حالا غیرعمدطوری که از خواب بیدارشدم برگشته بجای عذرخواهی میگه چرااینجوری خوابیدی(من مدل خاصی نخوابیده بودم به پشت دراز کشیده بودم وخسته بودم چون دیشب ساعت چهارخوابیدم)درد میکنه منم دیدم مامانم شنیدکه میگم پاموزدی ناکارکردی هیچ واکنشی نشون ندادالان سرسفره گفتم معلوم نیس شصت کیلوعه هفتاد کیلوعه پامولگدکرده معذرت خواهیم نمیکنه توعم یبارنمیپرسی که دوساعته تنهایی رفتی اتاق نشستی پات درچه حاله برگشته به من میگه مثلامیخوایم غذابخوریم و...

چجوری بایدازخانواده محبت گدایی کرد 

من خودم ترکم انقدبهم گفتن شبیه کردایی بعضی وقتا میگم شاید بیمارستانی جایی عوضم کردن پدرم رو شیش سالگی از دست دادم وبماند که چقددوس دارم که کنارم باشه همیشه دیدم که توجها سمت خواهرمه وهست وقتیم اعتراض میکنم یجوری رفتارمیکنن اخرش همه کاسه کوزه ها سرخودم میشکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم شوهر دارم و کمبود محبت دارم

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم