2777
2789

سلام خانوما من ۷ هفته هستم و قبلا سابقه سقط در ۸ هفتگی دارم. دو هفته پیش یه لکه بینی خفیف دیدم که ترسیدم سریع پیش نزدیکترین ماما رفتم و طبیعتا ایشون یه آمپول پروژسترون زدن و شیاف دادن که استفاده کنم.

امروز رفتم که شیاف اگر لازمه برام بنویسن که گفتن دیر اومدی و سریعا باید امپول بزنی 😑 شیاف استفاده کن و چون الان امپول نداریم بعدا بیا بزنم برات و هرهفته باید برات تکرار شه.

از اونجایی که بدن به هورمون عادت میکنه، میگم آمپولو نزنم صبر کنم و هفته بعد وقتی قلب بچه تشکیل شد برم پیش متخصص خودم تا حداقل از دارو دادنش مطمئن باشم.

یا اینکه ریسک کنم و امپول بزنم. حالا سوال من از شما عزیزان اینه که شما سابقه آمپول و شیاف داشتین؟ 

و شده بود که چندین مرتبه امپول بزنین. و تو چه شرایطی بودین که براتون چنین چیزی تجویز کردن؟

سلام عزیزم میدونم خیلی وقته از تاپیک گذشته، ولی چندتا سوال درباره دکتر یزدانی داشتم .

شما تحت نظر ایشون باردار شدید؟ iui کردن براتون؟به سلامتی باردار شدید انگار چون امضا دارید😍

میشه یکم منو راهنمایی کنید

منم میخوام برم پیش یزدانی هنوز نوبت نگرفتم

مرسی عزیزم🙏

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میدونم خیلی وقته از تاپیک گذشته، ولی چندتا سوال درباره دکتر یزدانی داشتم . شما تحت نظر ا ...

سلام عزیزم بله من نازاییمو تحت نظر ایشون بودم دارو جواب نداد قرار شد که iui کنیم اما بخاطر کرونا وقفه افتاد و این وسط که من حتی دارو هم مصرف نمیکردم طبیعی باردار شدم به لطف خدا. بارداریمو هم تحت نظر خود دکتر هستم و با اینکه با داروهاشون باردار نشدم ولی همچنان قبول دارم که دکتر خفنیه‌.

پیشنهادش میکنم برات که تحت نظرش باشی

سلام عزیزم بله من نازاییمو تحت نظر ایشون بودم دارو جواب نداد قرار شد که iui کنیم اما بخاطر کرونا وقف ...

خداروشکر عزیزم که باردارید😍😍

من هرچی زنگ میزنم نمیتونم نوبت بگیرم از یزدانی

شماره دیگه ای نداره به جز اون که اخرش ۸۸۸ هست؟

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏
خداروشکر عزیزم که باردارید😍😍 من هرچی زنگ میزنم نمیتونم نوبت بگیرم از یزدانی شماره دیگه ای نداره ...

سلامت باشید ممنون😘 شمارشو ندارم فقط دوماهه که جابجا شدن و شماره مطب تغییر کرده باید از ۱۱۸ بگیری یا اینکه اگه قم هستی حضوری نوبت بگیری مطمئن تره

سلامت باشید ممنون😘 شمارشو ندارم فقط دوماهه که جابجا شدن و شماره مطب تغییر کرده باید از ۱۱۸ بگیری یا ...

ممنون گلم

نمیدونستم جاشون عوض شده این همه راه رفتم دیدم مطبش بسته س و آدرس جدید که عطاران هست زده

بعد دوباره رفتم عطاران منشیش انقدر بداخلاق و غر غرو بود

هرکارش کردم نوبت زود بهم بده نداد🥺

نوبت داد برا ۲۴ بهمن🤕که خیلی دیره

من میخواستم زودتر باشه که حداقل تا عید باردار بشم😔

شما پیشش نوبت ندارید که یه نوبت نزدیک برا من بگیرید؟

ممنون گلم نمیدونستم جاشون عوض شده این همه راه رفتم دیدم مطبش بسته س و آدرس جدید که عطاران هست زده ...

عزیزم نوبت دهیشون همینجوریه بار اول حداقل یکی دوماه طول میکشه باید صبر کنید 

منم از هفته پیش کلا کارم تموم شد تو مطبشون و دیگه نمیرم

بعد اینکه برای بارداری خیلی باید صبر داشته باشی هر نوع دارو رو دو یا سه ماه باید امتحان کنید و کلا فرایند زمان بریه من بعد سه سال دوندگی کردن نتیجه گرفتم 

البته دست خداست خیلیا با یه نسخه باردار شدن 

سلام باردارشدی شما؟؟؟؟؟

سلام عزیزم بله شکرخدا باردارم الان🥲

نوبت گرفتم از دکتر یزدانی نوبتش دوماهه بود که تو همین فاصله متوجه شدم خودم باردارم❤

وقتی نوبتم رسید من برای تشکیل پرونده و سونو قلب رفتم پیشش

سلام عزیزم بله شکرخدا باردارم الان🥲 نوبت گرفتم از دکتر یزدانی نوبتش دوماهه بود که تو همین فاصله مت ...

بسلامتی عزیزم ، دکتر یزدانی داخل قم جز بهترین ها هسان،منم تحت نظر خودشم برای چکاپ ماهیانه ، فرزند اولمم تحت نظر داییش بودم

سلام عزیزم بله شکرخدا باردارم الان🥲 نوبت گرفتم از دکتر یزدانی نوبتش دوماهه بود که تو همین فاصله مت ...

فکر کردم نوبت هنوز نگرفتی خواستم برات او‌کی کنم ک دیگه اوکی شدی خداروشکر.🙏🙏

فکر کردم نوبت هنوز نگرفتی خواستم برات او‌کی کنم ک دیگه اوکی شدی خداروشکر.🙏🙏

ممنونم عزیزم قربون محبتت❤🙏

تحت نظر داییش؟

داییش کی هستن؟

خواهش میکنم عزیزم دکتر سامانی

عه جدی نمیدونستم داییشه