2777
2789

دوستان این پرنده روی چسب موش کتابی بود دمش و بالش چسبی شده شستیمش واسه چسب از روغن از سرکه استفاده کردیم ولی نرفته چیکارش کنیم توروخدا بگین گناه داره طفلی ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حلالش همون روغنه خب

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

ببریدش دامپزشکی این احتمال زیاد زنده نمونه

سرکه برا چی زدید

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

ولی نشده بیچاره زیرش اصلا پر نداره همش کنده شده بالش هم نمیتونه باز کنه چون چسبی هست . چه نوع روغنی ...

همین روغن خوراکی

ببر دامپزشکی چاره‌‌ای نیست

چون روغنم زیاد بزنی اذیت میشه

دامپزشکی میتونه درسش کنه یا نه میمیره؟

ممکنه 

الان وضعیتش چطوره می‌لرزه؟

ببین اگه میخوای ببری سریع ببر