2777
2789
پس چرا میزنن سایز صفر تا ۳ ماه میشه 

نه بابا بعد به سختی تن بچه میشه ودر میاد

بچه من الان  از نظر وزنی نرماله  و۱۴ ماهشه اما من سایز ۴۵ که زده برای ۳سال تنش میکنم

اونا رو که چی نوشته زیاد جدی نگیر

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخاستم سایز صفر بخرم، انقد گرون بود پشیمون شدم. گفتم بذار یک بگیرم، حداقل بیشتر تنش بشه. صفر نها ...

منم یک دست  صفرخریدم۴۰۰الان میگم کاش یک برمیداشتم😅نکنه اندازش نشه

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
لباسی ک میبری بیمارستان سرهمی باشه بهتره یا بلوز شلوار

من بلوز شلوار بردم که گرم‌تر باشه پهلوها چون اسفند دنیا اومد

ودر کل از نظر من بلوز شلوار راحتتره

ولی برا قشنگی عکسا سرهمی بهتره واینکه الان هوا هم داره گرم میشه

نه بابا بعد به سختی تن بچه میشه ودر میاد بچه من الان  از نظر وزنی نرماله  و۱۴ ماهشه اما م ...

بچت چند کیلوعه؟شاید فک میکنی که نرماله ،پسر من از یکسالگی تقریبا ۴۰ میپوشه ،الان که ۱۸ ماهشه همچنان ۴۰ میپوشه چون فقط رشد قدی میگیره ،بچه ۱۴ ماهه سایز ۴۵ کجاش نرماله عزیزم،ماشالله بهش

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
بستگی داره ۰ اگه استاندارد باشه تا ۱ ماه یا ۴۰ روز کاملا اندازس 

بله اونکه

ولی بازم زیاد استفاده نمیشه

پس تو این گرونیا سایز یک معقولتره

همون عروسکم گرونه جنسیتش ک معلوم نیس چی بخرم؟ پوشک خوبه؟ بخرم احتکار کنم

آره پوشک، آغوش، زیرانداز تعویض، دورپیچ و اینطور چیزا. 

لباسم بخر، ازین رنگهایی که هم به دختر میاد هم پسر، من زیاد دیدم مثلا ترکیب سفید و لیمویی یا ترکیب سفید و طوسی، خیلی فرقی نمیکنه جنسیت چی باشه. 

هر چی میتونی بخر. لباسای تیکه ای که تا چند ماه پیش تیکه ای مثلا 70 بود الان شده تیکه ای 120 اینا. 

من رفته بودم لباس بخرم یه سرهمی تو خونه ای ساده، سایز صفر260 تومن بود. به فروشندهه گفتم چقدر گرونه، گفت همینو هفته ی پیش 89 تومن می‌فروختم. 

دندون گیر، ناخون گیر، کلا لوازم بهداشتی تو بگیر. یا ساک و کالسکه و کریر اگر تصمیم داری بخری، بخر. اونا هم خیلی دختر و پسرش فرق نمیکنه. طرحای اسپرت زیاد داره. 

بچت چند کیلوعه؟شاید فک میکنی که نرماله ،پسر من از یکسالگی تقریبا ۴۰ میپوشه ،الان که ۱۸ ماهشه همچنان ...

حدود۱۳ کیلو هستش 

من نمیگم نرمال دکتر میگه با توجه به رشد قد وکل بدنش

بعدشم من اصلا لباس تنگ تنش نمیکنم

آره پوشک، آغوش، زیرانداز تعویض، دورپیچ و اینطور چیزا.  لباسم بخر، ازین رنگهایی که هم به دختر م ...

آهااا مرسی عزیزم لطف کردی. پرام ریخت اصن انقد دقیق ب جزئیات نگاه نکرده بودم🤣