2777
2789
بادی نافشونو اذیت نمیکنه؟ 😅منم موندم سرهمی ببرم یا زیر دکمه رکابی و بلوز شلوارش... بچمم تیربدنیامیا ...

ن اتفاقا بادی خوبه ،بلوز بپوشه نافش میمونه بیرون،سرهمی هم خوبه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یک دست  صفرخریدم۴۰۰الان میگم کاش یک برمیداشتم😅نکنه اندازش نشه

اوه چه گرونم گرفتی. 

خب اگر تازه گرفتی برو سایزشو عوض کن. حیفه. فوقش دو هفته ی اول تنش کردی آستین و پاچه شو تا میدی اگر بزرگ بود. 

میخواستی سایز صفر بگیری هم کلا باید یه زیردکمه ی رکابی برمی‌داشتی و یه شلوار و یه بلوز. 

اوه چه گرونم گرفتی.  خب اگر تازه گرفتی برو سایزشو عوض کن. حیفه. فوقش دو هفته ی اول تنش کردی آس ...

من اوردم خونه شستمش🤣وگرنه میبردم سایزشو عوض میکردم

منم مانتو شلوار و زیر دکمه رکابیش و سرهمی خریدم حالا میخاستم یکی دو دست خونگی ارزونترم صفر بخرم برا خونه. بنظرت لازمه یاهمون یکو بپوشونم😅

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
من اوردم خونه شستمش🤣وگرنه میبردم سایزشو عوض میکردم منم مانتو شلوار و زیر دکمه رکابیش و سرهمی خریدم ...

صفر دیگه نخر

حتی یکم زیاد نگیر برو دو به بالا بگیر

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
من اوردم خونه شستمش🤣وگرنه میبردم سایزشو عوض میکردم منم مانتو شلوار و زیر دکمه رکابیش و سرهمی خریدم ...

فدای سر نی نی. 

فک کنم یه دست دیگه هم بگیری بد نباشه چون زود به زود بچه نم میزنه یا بالا میاره باید عوض کنی. 

منم هر موقع لباس میگیرم معمولا زیردکمه رکابی و مانتو وشلوار میگیرم. همینا خیلی پرمصرفه.

فدای سر نی نی.  فک کنم یه دست دیگه هم بگیری بد نباشه چون زود به زود بچه نم میزنه یا بالا میاره ...

اره حالا یه دست خونگیم صفر بگیرم بقیش بمونه برا بعد😅البته  سایزصفرو یک خیلی تفاوتی باهم ندارن روهم گذاشتم فقط درحد چندسانت فرق دارن

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱