2777
2789
عنوان

وای تورو خدا بیاین بگین من با این چیکار کنم دیوونم کرده!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا نمیتونم ولی حتما این کار و میکنم

یا کم کم بهش محل نده دیر به دیر جواب بده و کوتاه 

اگ هم گفت چته بگوحوصله ندارم 

اگ ادامه دار شد قطع ارتباط کن

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
کامنت بالای این کامنتتو ببین توروخدا🤣

ملت نابودن بخدا🤣🤣🤣

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

وای یه دوست داشتم همش پیام میداد ۷ سال دوست بودیم اون همیشه از بد بختیاش میگفت بد بختیاشم تمومی نداشت هر روز چس ناله میکرد منم رک گفتم بسه دیگه چثد چس ناله میکنی هرروز هرروز بد بلاکش کردم پیام داد فوش داد 🤣

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃
کپ کردم یه لحظه بعد به من میگه سلیطه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂🔪

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
وای یه دوست داشتم همش پیام میداد ۷ سال دوست بودیم اون همیشه از بد بختیاش میگفت بد بختیاشم تمومی نداش ...

اینم همینه مشکلات بچگانه حالم و بهم میرنه دیگه

ادم کسی هم داشته باشه بیست و چهاری در حال فک زدن نیستتتت😑😑😑😑😑بخدا من حوصله خودمم ندارم دلمم نم ...

آویزون!

این آدم زندگیش و فکرش و دلش کاملا خالی و تهی هست و باید به یکی بچسبه تا احساس امنیت کنه‌.

شما کم کم جوابش رو نده، پیامهاش رو باز نکن؛ اگر گفت چرا بگویم حوصله ندارم، کار دارم و......

کم کم مایوس میشه می چسبه به یکی دیگه! 

آویزون! این آدم زندگیش و فکرش و دلش کاملا خالی و تهی هست و باید به یکی بچسبه تا احساس امنیت کنه‌. ...

دقیقا کلمه اویزون و خوب گفتید

همین کار و باید بکنم