2777
2789
😭😭😭😭😭😭خدا یا منو بکشه یا اونو 

دور از جون تو چرا بمیری توهم یا طلاق بگیر اگه م نمیتونی به خاطر وجود خودتو پسرت بیخیال باش بزار هر غلطی میخواد بکنه چرا اعصاب روان خودتو نابود میکنی؟آخر سرش به سنگ میخوره

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
۳۰ سالشه خدا لعنتش کنه دیگ چقد با خیانتاش کنار بیام

تو هم بزار ، بعد به مسخره بهش بگو اگ کسی گفت بیادوست بشیم چی بهش بگم تو چی گفتی؟ ،بعد اگ عصبی شد جبهه گرفت بگو مگ چیز بدی و منظور دار مگه تو به منظور گذاشتی ،و با مسخره پوزخند بگو چیزی ک برای خود میپسندی برای دیگران بپسندتا فی خالدونش میسوزه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتم کرده؟؟ چرا وایستادی تو این زندگی دورت بگردم جدا شو

کجا برم خواهر پدرم دوتا زن داره رفته پیش اون مادرمم تو خیابوناست خونه نداره هر روز خونعی یکی از بچه هاشه خدامنو بکشه ک ن از پدر شانس اوردم ن از شوهر 

دور از جون تو چرا بمیری توهم یا طلاق بگیر اگه م نمیتونی به خاطر وجود خودتو پسرت بیخیال باش بزار هر غ ...

نمیخوره بخدا ۵ ساله زندگیم اینه هر روز میگم بیخیال برات مهم نباشه ولی تا ی گند جدید بار میاره حالم بد میشه 

تو هم بزار ، بعد به مسخره بهش بگو اگ کسی گفت بیادوست بشیم چی بهش بگم تو چی گفتی؟ ،بعد اگ عصبی شد جبه ...

گفتم بهش میزارم گف بزار ب جهنم تو واسم مهم نیسی حالم ازت بهم میخوره دارم دقق میکنم 

کجا برم خواهر پدرم دوتا زن داره رفته پیش اون مادرمم تو خیابوناست خونه نداره هر روز خونعی یکی از بچه ...

عزیزم خوب وقتی بشینی دست رو دست بزاری هیچ کاری نکنی و فقط غصه بخوری شده خیانت کرد که نشد کار نه تنها شما بقیه خانم هایی که شوهرشون خیانت میکنه منظورم ،من یه خانم رو میشناسم پدر و مادر جفت معتاد دو تا خواهرم بیشتر نداشت یکی از خواهراش شوهر معتاد دختر تو خرابه زندگی می‌کرد یکی از خواهراشم تو ۱۵ سالگی تصادف  کردفوت شد خود دختر م بعد چهلم خواهرش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه ،تخم کینه رو کاشت تو دلش حتی شوهر سر به راه شد افتاد به غلط کردن ولی زن  گفت نه الان ک تو بد ترین روزای من خیانت کرد این زندگی ارزش نداره یک سال و نیم تلاش کرد خودشو به اتیش زد از همه چیزش زد پول جمع کرد نه اینک از شوهره بگیره ها نه شوهره اصلا پول بهش نمی‌داد که این پس انداز کنه ولی به خوردوخوارک زنش و بچش می‌رسید یه دختر ۸ ساله ام داشت الانم اخرین خبرم این که اون تخم کینه شده یه درخت جون و داره برنامه ریزی میکنه  با پولی که جمع کرده چطور و به چه شکل از خونه شوهرش با دخترش بره و با دخترش در آرامش زندگی کنه ،پس عزیزان اگ شوهر بدرد نخور دارید دست رو دست نزارید و بچه رو بهونه نکید 

عزیزم خوب وقتی بشینی دست رو دست بزاری هیچ کاری نکنی و فقط غصه بخوری شده خیانت کرد که نشد کار نه تنها ...

اره اگ پسرمو بده بهم حتی اگ تو خیابونم بمونم میرم ولی نمیده بنظرتون وکیل بگیرم میشه حضانت پسرمو بگیرم

عزیزم خوب وقتی بشینی دست رو دست بزاری هیچ کاری نکنی و فقط غصه بخوری شده خیانت کرد که نشد کار نه تنها ...

من تازه وارد نی نی سایت شدم البته پست ها رو میخوندم ولی عضو نبودم که بتونم نظر بدم یا تاپیک بزنم هنوزم اونقدری بلد نیستم که چطور پروفایل بزارم یا تاپیک بزنم ایشالله  سر فرصت  یه تاپیک در رابطه با ۳ضیه این خانمی که گفتم براتون میزارم ک ببینید کار نشد نداره 

اره اگ پسرمو بده بهم حتی اگ تو خیابونم بمونم میرم ولی نمیده بنظرتون وکیل بگیرم میشه حضانت پسرمو بگیر ...

پسرتون چند سالش بله شما میتونید برعلیه ش یه اقدامی بکنید که صلاحیت رو ازش بگیرید مثلا تا حالا شده پسرتون رو بزن اگ این کارو میکنه فوری یه فیلم ازش بگیرید که داره پسرتون رو میزنه یا یه ویس ازش پر کنید که داه حرف های ناموسی میزنه مثلا همین که میگ با دخترا رو تست کنم بعد یه جا نگه دارید و تو دادگاه نشون بدید پسرتون اگ شمارو بخواد تو دادگاه میتونه بگه 

پسرتون چند سالش بله شما میتونید برعلیه ش یه اقدامی بکنید که صلاحیت رو ازش بگیرید مثلا تا حالا شده پس ...

۱ ماه دیگ ۳ سالش میشه بخدا انقدر حرفای بد میزنه معذرت میخوام ولی همش میگه زنای خراب ساعتین یا شبانه قیمتش ۳۰۰ تومنه تو اینستا پره اگر بتوتم پسرمو ببرم خوب میشه 

نمیخوره بخدا ۵ ساله زندگیم اینه هر روز میگم بیخیال برات مهم نباشه ولی تا ی گند جدید بار میاره حالم ب ...

انشاالله خدا به دلت آرامش بده شوهرت م سر به راه بشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
کجا برم خواهر پدرم دوتا زن داره رفته پیش اون مادرمم تو خیابوناست خونه نداره هر روز خونعی یکی از بچه ...

وای نگو دور از جون 

نمیتونی بری خیاطیی چیزی یاد بگیری شغلی بتونی در امد داشته باشی ازین وضعیت دربیاد