2777
2789

بچها ده شب ،شبی دوتا مدروکسی پروژسترون خوردم الان ۵شبه قطع کردم که عادت بشم .دکتر گفت تا ده روز صبر کن .از همون موقع مصرف حالت تهوع دارم و بی حالم .همش دراز کشیده ام .تا کی این اوضاع هست .الان حالت تهوعم کمتر شده ولی بی حالیم هست هنوز .چها  روزه شکمم خیلی درد میکنه مثل درد پریودی .ولی اصلا هیچی نمیاد .ترشح دارم فقط ‌.عادیه؟

کسی مصرف کرده این قرص رو .من اولین بارمه .اسفند و فروردین دقیقا سر موعد پری لکه بینی داشتم .دیگه اینو خوردم که پری بیاد .الان چهار روزه درد شکم قبل پری دارم خیلی هم شدیده ولی هیچی نمیاد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توو یه شب خوردم چنان عضلات دردی گرفتممم ولی چن روز بعدش درد شکم گرفتم نمیومد تا بلاخره چن ...

تو رو خدا جوابمو کامل بده .از استرس دارم‌میمیرم‌.اولین باره مدروکسی پروژسترون میخورم .امروز روز ۴که قطع کردم .دلدرد پریودی دارم خیلی شدید ولی پری نمیاد .حالت تهوع هم داشتم این مدت .امروز یکمی کمتر شده.علائم شما پب بود 

سه تا بچه دارم .نمیخوام دیگه باردار یشم .از اسفند فقط لکه بینی دارم هر دو هفته یه بار لکه بینی .دیگه اردیبهشت هیچی نیومد .ده شب شبی دوتا مدروکسی خوردم .الان چهار روزه قطع کردم‌.

عزیزم واسه منم طول کشید تا بعد خوردن قرص پریود شدم هی دل درد داشتم و نمیومد چند روز بعدش پری شدم دک ...

خدا کنه پری بشم .اینقد استرس دارم نکنه باردار باشم .حالت تهوع هم که داشتم تا دیروز اعصابمو بدتر متشنج کرد .یکمی با حرف شما اروم شدم .پری بشم کلی دعات میکنم

ممنون عزیزم ایشالله که باردار نباشی شاید حالت تعوع از عوارض قرصه

خیلی سرچ کردم بعضی ها گفتن از عوارض قرصه بعصی ها گفتن نه .ولی من قرص رو شروع کردم حالت تهوع گرفتم دو روز بعدش .تا دیروز .