2777
2789
عنوان

من اینجور عروسی نمیخوام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 43 پست
قبول کن اما قشنگ لباس عروس خفن بپوش برو بهترین ارایشگاه راضیش کن عکس وفیلم فرمالیته بگیرید  عک ...

برای سالگرد تالار همه رو دعوت کنن ندیدم تا الان

سالگرد معمولا درجه یک و خیلی خصوصی هست 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

همسر منم همچین پیشنهادی داده بود اول.چون خواهرش تو خونه خودشون با ۴۰ ۵۰ تا مهمون درجه یک جشن گرفته بود و شام رفته بودن رستوران.

اما من گفتم اصلا و ابداََ😂

بعد که موقع تهیه تالار و دعوت مهمونا شد باباش اینا گفتن باید کل محل و کل فامیلامون رو دعوت کنیم😉😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونشون تقریبا بزرگه🤦 فیلمامون میترسم خراب بشه

عزیزم در آرامش به شوهرت بگو چجور عروسی دلت میخاد خیلی از وسغ مالیش بیشتر نگو ولی از توقعاتت هم نگذر پس فردا تو دلت میمونه و رو زندگیت تاثیر بد میذاره .. به باباتم بگو چی میخای بدوونه و هماهنگ باشه باهات .. آروم آروم و چند وقت به چند وقت زیر گوش شوهرت بگو عروسی یه شبه ولی تا آخر عمر یادآدم میمونه و .... هم عقیده میشه باهات .

منم ب  فیلما فک میکنم🙄 بعد پذیرایی رو کی انجام میده سرو کردن شام سخته اگه تعدادبالا باشه  ...

همون اصلا دختر و ارزو هاش ب درک کی میخواد شام بپزه شام بکشه ظرف بشوره پذیرایی کنه رسما خانواده داماد هیچی از عروسی خودشون نمیفهمن

این خیلی بده که مادر شوهر و خواهر شوهر بخوان تصمیم بگیرن و دخالت کنن

اینا مال وقتیه که عروس و داماد سن شون کم هست و از لحاظ مالی هم وابستگی خیلی زیادی وجود داره 

یه خانم مستقل و قوی 

خیلی زحمت داره

عمر:زندگی اون لحظاتی نیست که نفس میکشیم دفنه! زندگی لحظاتیه که نفسمون بند میاد!/عمر:چرا نمیری؟ دفنه: چون نمیتونم! تو چرا نمیگی برو؟ عمر: چون نمیتونم! / دفنه: متوجه هستین؟زندگی پراز جداییه! بارها تصمیم میگیرین ... به جایی میرسین ... میگین خیلی خب راهه من اینه ... بعدش باز راه ها تقسیم میشه ... بارها و بارها و بارها مجبور میشین تصمیم بگیرین ... در آخر همه این تصمیمات از ما ... مامیسازه! بازم گاهی برمیگردم و با تعجب به انتخابهای خودم نگاه میکنم ... گاهی منه  اون موقع منه الان رو متعجب میکنه ولی خب زندگی با انتظار از ما برای گرفتنه تصمیماته تازه ادامه داره ... هرچی باشه مجبوریم راه بریم و نباید فراموش کرد که این راه هارو یه بار میریم و تمرین و شانس دومی نداره ... هرگز نمیدونیم که پشت در چه سورپرایزها و چه معجزه هایی منتظر ماست / این داستان ادامه داره ...
اینا مال وقتیه که عروس و داماد سن شون کم هست و از لحاظ مالی هم وابستگی خیلی زیادی وجود داره 

نه بابا یکی مث من ک پخمه اس چی؟؟ از روزی ک نامزد کردیم تا. امروز ک خونه خودمم خانوادش یک قرون هزینه نکردن همش با شوهر من بوده حتی کادوی‌پای عقدمم شوهرم خرید داد دادن حتی پاگشامم شوهرم خرید اینا بماند هرجا سال اول میرفتم عیدی میگرفتم حتی از فامیلای خودمون ازم میگرفت ب اسم نگهداشتن نمیداد بعد یا میرفتیم سفر ناراحت میشدن اصلا یه وضعی یا یه مهمونی طرف خودمون میرفتیم ۱۰۰ دفعه میپرسیدن چجوریه کی هست کی نیست چه خبره

واسه ما اینجوری نبود ینی نه سنمون انچنان پایین بود نه وابستگی مالی وجود داشت

اما دخالتا سر جاش بود

ولسه خودشون تالار انتخاب کردن  قراردادم نوشتن 

ماهم یه کلام سر حرفمون موندیم

وقتی مجبور شدن خسارت فسخ بدن واسه تالار و گروه متوجه شدن نباید الکی الکی واسه زندگی یکی دیگه تصمیم بگیرن

الانم بعد چندسال براشون درس عبرته خودشونو عقب کشیدن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
واسه ما اینجوری نبود ینی نه سنمون انچنان پایین بود نه وابستگی مالی وجود داشت اما دخالتا سر جاش بود ...

خوش بحالتتتت اگ منو شوهرم جای شما بودیم شوهرم ب من میقبولوند ک چی اونا دارن تالار میگیرن پول اوناس دخالت ما نمیتونیم کنیم اصلا یه وضعی 

واسه ما اینجوری نبود ینی نه سنمون انچنان پایین بود نه وابستگی مالی وجود داشت اما دخالتا سر جاش بود ...

خب دیگه. شما شرایط تون اوکی بوده اجازه دخالت بیشتر ندادین. قبول کن اگه اونایی که گفتم بود، دخالتا تا الان ادامه پیدا میکرد. 

یه خانم مستقل و قوی 

مگه هنوزم کسی تو خونه عروسی میگیره؟؟

ببین بهترین عروسی رو برای خودت بگیر چون تا عمر داری در یادت میمونه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم