2777
2789
عنوان

من اینجور عروسی نمیخوام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 43 پست

خب فکر کنم شهر کوچیکی هستی که هنوز رسم خونه دارن

اگر شهر کوچیکی مطمینی تالار خوب داره که دوست داری تالار بگیری؟ حالا خونه هم باحاله ها. قدیما عروسی خونه رفتم به ماها که خیلی خوش میگذشت از تالار بیشتر شایدم چون مربوط به خاطره هاست برام شیرینه

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم آره راست میگی عروسی چیزی هست که فقط به بار تکرار میشه ....میتونی با مهربونی و حرفای خوب ش ...

تو زنگیا فقط تصمیم گیرنده شوهر نیست متاسفانه مادرشوهر و اینام هستن🙂 

تو مراسم خواستگاری یا قبل عقد راجع ب عروسی و مراسمات حرف نزدین

شما ک میدونستین خانواده شوهرت قدیمین باید همون موقع میگفتی شاید الان زیر بار نرن چون این مدل عروسیا براشون جا افتاده

قبول کن اما قشنگ لباس عروس خفن بپوش برو بهترین ارایشگاه راضیش کن عکس وفیلم فرمالیته بگیرید  عک ...

عزیزم کسی که توی خونه، عروسی بگیره فکر نکنم پول خرج آتلیه و... بکنه

خواهان کسی باش ///ک خواهان تو باشد ***بده شیش😊😊

خونشون تقریبا بزرگه🤦 فیلمامون میترسم خراب بشه

منم ب  فیلما فک میکنم🙄

بعد پذیرایی رو کی انجام میده سرو کردن شام سخته اگه تعدادبالا باشه 

ب بابات بگو بره جلو

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁