2777
2789

برای من سخت نبود. بیهوش شدم. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من سخت نبود. بیهوش شدم. 

چرا کورتاژ شدید من هفته ۱۸ ام تشخیص میکروسفالی گرفتم متاسفانه... الان دیگه با قرص نمیشه نه؟ 

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
برای من که خیلی خوب چون قبلش خیلی درد کشیده بودم  دیگه وقتی بیهوشم کردن راحت شدم

اخی عزیزم کاش مجبور نشم انجام بدم...

نه عزیزم اصلا درد نداره و بعدش کاملا سرپایی ولی بهتره که یکی دوروز استراحت داشته باشی

مرسی قشنگم

چرا کورتاژ شدید من هفته ۱۸ ام تشخیص میکروسفالی گرفتم متاسفانه... الان دیگه با قرص نمیشه نه؟ 

آخی عزیزم متاسفم واقعا. خیلی سخت . من نارسایی رحم داشتم ۲۴ هفته و یکی هم ۱۸ هفته دفع کردم بعد بقایا مونده بود کورتاژ شدم. شما هم اول باید طبیعی دفع کنی بعد اگه نیاز شد کورتاژ میکنن. چون هفته است بالاست و جنین استخوان داره نمیشه یکدفعه کورتاژ کنی. 

چطوری این تشخیص رو دادن؟ آمینو شدی؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

چرا عزیزم سقط نگا تاپیک قبلت کردم اینجور ک فهمیدم بخاطر سندروم دوان??? خدا لعنت کنه ایندکترارو بخدا مامان من تو سن 45 سالگی ی پسر تپل سالماورد شاید اون موقه اگ ازمایش میداد میگفتنش ک بروسقطش کن. ..نمیدونم چرااصلا حرف دکترارو قبول ندارم ...اجازه تولد میدن ?

آخی عزیزم متاسفم واقعا. خیلی سخت . من نارسایی رحم داشتم ۲۴ هفته و یکی هم ۱۸ هفته دفع کردم بعد بقایا ...

ان‌تی ریسک سندروم ۱ به ۱۷۵ بود سلفری دادم هفته ۱۳ مشکلی نداشت همه چیز خوب بود دیروز انومالی دادم دور سرش کوچیک بود و رشد نداشت گفت نامه بهت بدم برا سقط.. اما میرم ام ار ای میدم شاید اشتباه کرده باشن اره دیروز دیدمش ستون فقراتش و استخوان‌هاش تشکیل شده بود...

چرا عزیزم سقط نگا تاپیک قبلت کردم اینجور ک فهمیدم بخاطر سندروم دوان??? خدا لعنت کنه ایندکترارو بخدا ...

عزیزم چه ربطی داره اخه ۴۵ سال ریسکش بالاست هم مادر هم فرزند بیچاره دکتر چیکار کنه 

الان انقدر تغذیه افتضاح شده اولین اسیب رو بچه ها میبینند بعد الودگی هوا و ...هزار و یک دلیل دیگه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ان‌تی ریسک سندروم ۱ به ۱۷۵ بود سلفری دادم هفته ۱۳ مشکلی نداشت همه چیز خوب بود دیروز انومالی دادم دور ...

عزیزم آمینو بده اگه دیر نشده.  انشاءالله که مشکل نداره . اگه تهران هستی بروی سونوی صدری

چرا عزیزم سقط نگا تاپیک قبلت کردم اینجور ک فهمیدم بخاطر سندروم دوان??? خدا لعنت کنه ایندکترارو بخدا ...

نمی‌دونم والا سر حاملگی اولم هم تا ماه ۷ همش می‌گفتن نمی‌مونه چون رحمم دو شاخ بود و دو تا ساک حاملگی داشتم هر دفعه با چشم گریون از مطب میومدم بیرون ولی به خیر گذشت..