2777
2789
ان‌تی ریسک سندروم ۱ به ۱۷۵ بود سلفری دادم هفته ۱۳ مشکلی نداشت همه چیز خوب بود دیروز انومالی دادم دور ...

عزیزم 💔

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چرا ی مادرو بااین چیزا شکنجه میدن حاظرم قسم بخورم بیشتر بچه هایی ک گفتن مشکل دارن برعکس سالمن

حالا باز بررسی می‌کنم منتها زیاد وقت ندارم اگه تشخیص قطعی بگیرم و از ۱۹ هفته بگذره دیگه مجوز نمی‌دن 

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا باز بررسی می‌کنم منتها زیاد وقت ندارم اگه تشخیص قطعی بگیرم و از ۱۹ هفته بگذره دیگه مجوز نمی‌دن& ...

تهرانی؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم چه ربطی داره اخه ۴۵ سال ریسکش بالاست هم مادر هم فرزند بیچاره دکتر چیکار کنه  الان انقدر ...

همزمان با بارداریم کرونا داشتم و نمی‌دونستم باردارم مسکن زیاد استفاده کردم میگم شاید عوارض کرونا یا مسکن‌هاس باید برم دکتر ببینم چی میگن

عزیزم چه ربطی داره اخه ۴۵ سال ریسکش بالاست هم مادر هم فرزند بیچاره دکتر چیکار کنه  الان انقدر ...

جااان??? من میگم دکترا الان همه چی میگن واسه سقط عجله نکنید مادر من 45 سالش بود دنبال این ازمایشا نرفت شااااید ب اونم میگفتن ریسک مشکوک ب این مشکل. ..هرچند مامانم حرف خیلی وقت پیشم نیس داداشم 5 سالش

تهرانی؟

نه شیرازم..آمینو هم مثل سلفری جوابش دیر میاد؟ من نهایت ۱ هفته وقت دارم که تصمیم بگیرم

من وقتی ۵ هفته بودم رفتم جای یه دکتر پرونده باز کنم واسه بارداریم رفتم سونوگرافی بعدش دکترم گفت وای ...

۵ هفته که زوده که بعدش چی شد

بعد دکترم گفت بارداریت پوچ هست و باید بری بندازیش من دکترم رو عوض کردم دو هفته بعدش دوباره رفتم سونو ...

عزیز قشنگم...زنده باشه

نه شیرازم..آمینو هم مثل سلفری جوابش دیر میاد؟ من نهایت ۱ هفته وقت دارم که تصمیم بگیرم

این دکترا واسه پول گرفتن اینطوری میکنن که چند دفعه بری پیششون آخر بگن نه مشکلی نیست دکترت رو عوض کن

این دکترا واسه پول گرفتن اینطوری میکنن که چند دفعه بری پیششون آخر بگن نه مشکلی نیست دکترت رو عوض کن

اره جای دیگه سونو میرم ببینم چی میگه بهم

اره جای دیگه سونو میرم ببینم چی میگه بهم

عزیزم رفتی منو تگ کن 

ایشالله که خوش خبر باشی